x

uživanje u gradu na dva kontinenta

Svjetski poznat hirurg Doktor B ugostio Jelenu Karleušu i Duška Tošića na večeri u Istanbulu!

Jelena Karleuša je otputovala u Istanbul kod supruga Duška Tošića, a kako smo ranije pisali, pop zvijezdu je tamo dočekala snježna oluja. Međutim, večernji sati su po svemu sudeći dosta prijatniji, te je sa suprugom završila na večeri sa čuvenim hirurgom koji je prijatelj brojnih svjetskih faca.

Duško Tošić je nedavno potpisao za tursku ekipu Kasimpaša, samim time njegova nova adresa prebivališta jeste Istanbul. U grad na dva kontinenta danas mu se pridružila supruga Jelena Karleuša. Inače, bračni par Tošić-Karleuša je omiljen među Turcima, još iz vremena kada je Duško igrao za Bešiktaš i kada je Jelena nastupila na stadionu pred 60.000 ljudi.


Jelenu je u Istanbulu dočekao ogroman buket crvenih ruža kao dobrodošlica njenog supruga, a večeras su od strane slavnog doktora Bulenta Čihantimura, poznatijeg kao Doktor B, pozvani na večeru. Nije prvi put da se Jelena druži sa najpoznatijim hirugom kojem su klijenti brojna svjetska imena, a Bulent je iskoristio pjevačicin dolazak u Istanbul kako bi se pokazao kao pravi domaćin.


Doktor B je pozvao Jelenu, njenog supruga Duška i njihove prijatelje na večeru u poznati istanbulski restoran. Čuveni Bulent u Turskoj ima svoj TV show i uvršten je u najbolje hirurge svijeta. Nerijetko ga možemo vidjeti u društvu poznatih svjetskih imena, a sa Jelenom se uveliko sprijateljio i divi se njenom radu. Fotografije koje stižu iz Istanbula ujedno odaju kristalno jasnu sliku o braku Jelene Karleuše i Duška Tošića, kojeg pojedini mediji u Srbiji, koje je bračni par tužio, svako malo dovode u pitanje.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.