x

Tačno u ponoć ulazi u Zadrugu: Ona večeras ulazi da napravi lom u Bijeloj kući, a kada je vidi Matora, odlijepiće!

Bivša učesnica prve sezone rijalitija "Zadruga" Sanja Stanković odlučila je da poslije najluđe noći ponovo kroči u Imaginarijum ružičaste televizije. Kako "Rijaliti" saznaje, atraktivna plavuša će biti jedno od iznenađenja produkcije, a njen ulazak je planiran tačno u ponoć prvog januara, kada će iznenaditi svoju djevojku, koja je već u rijalitiju, Jovanu Tomić Matoru .

- Sanja se već dogovorila sa produkcijom oko uslova svog ulaska i precizirano je da će se priključiti takmičarima "Zadruge2". Ona će ući u ponoć, a najveće iznenađenje sigurno će doživjeti Matora kada je bude ugledala. Osim što će ponovo vidjeti svoju devojku i moći da provodi vrijeme sa njom, Sanja je pomno pratila sva dešavanja u Imaginarijumu i procjenjivala igrače, tako da će mnogima pomrsiti konce u Bijeloj kući. Prikupila je i neke informacije o pojedinim djevojkama lakog morala koje su, kako ona kaže, mnogo dozvolile sebi, tako da će objelodaniti sve ako joj se zamjere - rekao je izvor i dodao:


 - Sanja će se posebno obračunati sa Karađorđem, Aleksandrom i Davidom, jer oni svakodnevno nerviraju njenu djevojku Matoru. Sanja ne može više da gleda kako se Jovana sekira, tako da će ona da preuzme tu bitku i da joj pomogne čim uđe - objasnio je izvor blizak produkciji i naglasio da Sanja nije mnogo izvoljevala kada su posebni uslovi u pitanju.


- Stankovićeva je bila sasvim korektna, nije imala neke specijalne želje. Tražila je sve ono što bi svaka djevojka koja vodi računa o sebi tražila. Redovnu depilaciju, manikir, pedikir, frizera i ostale kozmetičke usluge. Takođe, tražila je da joj na deset dana stiže nova garderoba, koju će joj do Šimanovaca donositi prijatelji - zaključio je izvor.


Atraktivna plavuša pozamašnih oblina već se uveliko priprema za svoj ulazak u "Zadrugu":

 - Sanja danima unazad posjećuje razne frizerske i kozmetičke salone kako bi njena kosa, lice i koža izgledali njegovano. Uplatila je teretanu, ima ličnog trenera koji svakodnevno vježba sa njom kako bi liniju dovela do savršenstva. Sanja je u posljednje vrijeme pobornik zdravog života i ishrane, pa se na njenom Instagram profilu često mogu vidjeti zdravi sokovi, šejkovi i ovsene kaše. U posljednje vrijeme bar tri puta nedjeljno ide na masažu za celulit kako se na njenoj koži ne bi vidio ni gram celulita. Ova masaža će joj dobro doći kada bude lijepo vreme, pa se u "Zadruzi" bude skinula u kupaći i mamila poglede ljubomornih ukućanki na njeno savršeno tijelo - istakao je izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.