x

Taj alkoholičar treba da trune u grobu, djetetu ni benkicu nije kupio: Miljana Kulić žestoko o Ivanu Marinkoviću!

Ivan Marinković šokirao je javnost izjavom da na malog Željka, kojeg je dobio sa Miljanom Kulić, ne gleda kao na sina. Naime, učesnik “Parova” nije krio da nema osjećanja prema svom djetetu i da strahuje da mali ne povuče gene na majku.

“Na Željka ne gledam kao na svoje dijete, nemam osjećaj da je to moj sin. Sigurno će me mnogi osuditi, ali ja ne mogu da lažem. Jednostavno, kad pomislim na to dijete, odmah se setim Miljane, nju ni majčinstvo nije promijenilo“, kaže Ivan i otkriva koliku razliku pravi između kćerke Lene, koju je dobio u braku sa Gocom Tržan, i sina Željka.

“To dvoje djece ne mogu ni da se porede. Nikako nije isto zato što je Lena rođena u braku sa Gocom i iz velike ljubavi, dok je Željko slučajno napravljen u rijalitiju. Lena će mi biti na prvom mjestu zauvijek. Ne mogu da ih gledam na isti način, nju sam ja odgajio, a Željka sam jednom nakratko vidio”, brutalan je Marinković, koji nastavlja da se pravda, pa ističe da ne bi volio da mu sin povuče na Kuliće.



“Možda jednog dana bude drugačije, možda proradi u meni taj očinski instinkt prema njemu. Svakako da mu želim sve najbolje i molim boga da ne povuče na ludu Miljanu ništa. Bolje da ima više mojih gena, inače, jadan on. Moja familija nije sjajna, ali je svakako bolja od Kulića“, završava rijaliti-igrač svoju jezivu ispovijest, dok Željkova majka nema lijepo mišljenje o Ivanu i oštro ga osuđuje zbog ovakvih riječi.

“Ma, on je jedan alkoholičar, klošar jedan, u grobu treba da trune. Željku takav otac ne treba, nikada nije ni pitao za njega. Moj sin je moj život, ne mora on da se brine o njemu. Porašće Željko, pa će sve sam shvatiti, nema potrebe ja da mu pričam kakav mu je otac“, kaže uzbuđeno Kulićka i nastavlja:


“Maloj Leni želim sve najbolje. Hvala bogu, dijete ima pravu majku, pa joj ova budala i ne treba. Ko zna koliko dugo i nju nije vidio, treba da ga bude sramota.”

Miljana Kulić tvrdi da Marinković uopšte nije zainteresovan da bude Željkov otac iako to jeste.

“Ivan se uopšte ne interesuje za dijete, ni da pita kako je, ni da mu nešto pošalje. Ma, jednu benkicu mu nije kupio otkad se rodio, ali ja ne marim za to. Ja sam sinu sve obezbijedila, ništa mi od njega ne treba”, kaže Miljana.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.