x

upao djevojci u solarijum i ubio je pa presudio i sebi

Taj dan nije bio nasmijan kao obično: Poznanici otkrili šta je muškarac (34) iz Novog Sada radio dva sata prije nego je ubio djevojku pa sebe!

Ispred kozmetičkog salona u Novom Sadu, gdje je V. R. (34) tokom jučerašnjeg dana ubio svoju bivšu partnerku I. R. (26) pa sebe, vide se tragovi zločina, a na licu mjesta su bile i dvije uplakane djevojke. Kako pričaju poznanici V. R., on je uvijek bio nasmijan i ljubazan, a o problemima i zabrani prilaska prema I. R. nisu imali pojma.

U lokalu koji se nalazi u neposrednoj blizini prodavnice lovačkog oružja, u kojoj je V. R. radio, rečeno je da su ostali u šoku kada su čuli šta je učinio.

- Još jučer je bio na poslu, radio je prvu smjenu, čak je i došao da nešto kupi, nismo primijetili ništa čudno, osim jedne razlike - da nije bio nasmijan i nije se šalio, kako je to obično činio. Ne možemo da kažemo ništa loše za njega, poznavala sam ga oko tri godine, dolazio je redovno da kupi nešto. Dok sam I. R. viđala tek povremeno, u prolazu. Njihov odnos ne znam - priča jedna radnica.


U još jednom lokalu potvrđeno je da je V. R. uvijek bio ljubazan i nasmijan, te da nisu mogli ni pretpostaviti da može učiniti tako nešto.

Kako se saznaje, oko 14 časova jučer je kupovao u obližnjem lokalu, a dva sata nakon toga je počinio ubistvo i samoubistvo.


Na licu mjesta i jutros bile su dvije vidno uznemirene i uplakane djevojke koje nisu željele ništa da komentarišu za medije.

Jedna od njih bila je u majici sa oznakom salona, pa je pretpostavka da je radila u istom. Jedna kola policije i jutros su na mjestu zločina, a sam salon ograđen je policijskom trakom.


Ipak, jasno se vidi da je V. R. prvo pucao u vrata salona, a potom unutra nastavio paljbu.

Inače, prema nezvaničnim informacijama muškarac je i ranije prijavljivan za nasilje, a imao je i zabranu prilaska.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.