x

dvije godine bili su u strasnoj vezi

Tajna ljubavnica Marinka Rokvića: Ova poznata žena koju ste gledali na TV postala je najveća glavobolja žene Slavice!

Ljubavna priča koju su imali pokojni pjevač Marinko Rokvić i Božen Žumbor, preminula vlasnica multimilionske kozmetičke kompanije, dugo je intrigirala javnost što zbog činjenice da je to rijetka uspomena iz pjevačevog života prije braka sa suprugom Slavicom, što zbog činjenice da se o ljubavnom životu Božen tek malo toga znalo, pa ni da li je uopšte bila udavana.

 Njihova romansa odigrala se prije Marinkovog spomenutog braka, a u pitanju je bila duga i turbulentna veza koja je okončana u suzama jer je nakon dvije godine zabavljanja pjevač bez riječi ostavio Božen.


- Marinko je na nastupu u kafani „Jugoslavija“ u Roterdamu upoznao Božen. Njeni roditelji su bili vlasnici kafane, veoma bogati. Pjevač je svima pričao da ništa ne osjeća prema njoj, a ona je njega istinski voljela. Bili su oko dvije godine u vezi, Marinko joj je obećavao brak - svojevremeno je za "Kurir Stars" ispričao jedan Marinkov kolega koji je želio da ostane anoniman. Kako je otkrio, Marinko Rokvić i Božen Žumbor imali su tada velike zajedničke planove.


- Rokvić ju je čak ubijedio da je našao kuću u kojoj će živjeti kad se ona doseli u Beograd. Rekao joj je da je šmeknuo vilu na Bežanijskoj kosi, a Božen mu je, navodno, finansijski pomogla da je kapariše. Poslije nekoliko mjesece oženio se Slavicom, s kojom ima sinove Nikolu i Marka - ispričao je.


Marinko Rokvić i Božen Žumbor nikada nakon toga nisu komentarisali svoju vezu u javnosti, pjevač se okrenuo porodici sa Slavicom, a kraljica kozmetičke industrije nastavila je sa poslom van zemlje. Bolest ju je savladala 2012. godine i sahranjena je u Koprivnici, u Hrvatskoj, gdje je i rođena. Do danas nije sasvim jasno šta se dogodilo sa njenim milionima.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)