x

TAJNE ZADRUGARA: Duško otkrio ko se u rijalitiju samozadovoljava!

Duško Radonjić prije tri dana napustio je rijaliti šou "Zadruga" u kome se i dalje za glavnu nagradu bori njegova kćerka Andrijana. Nakon izlaska iz rijalitija, Duško se nije libio da progovori o osjetljivim temama u rijalitiju.

Kako se od početka protivio vezi njegove kćerke i Đeksona, čak joj je jednom i zaprijetio da će je se odreći. Sada je Duško "promijenio ploču" i ovaj put podržao Andrijaninu i Đeksonovu vezu. 

- Meni to sve više postaje simpatično. Ja nisam bio nikad protiv te veze, ja sam bio protiv ponašanja ispred mene, kada se vaćare u krevetu, ljube i slično. Možda sam zbog toga strog otac, ali takav sam i time se ponosim. Ako se ja sa Zoricom ne ljubim ispred nje, što bi to ona radila sa svojim dečkom? Zamjerio sam mu i to što joj je pričao da je previše dobra i da treba da se iskvari. Ko je on da prevaspitava moju kćerku kada sam je ja odgajio da bude dobra? - rekao je on, ali ipak pohvalio partnera njegove kćerke.

- Popričao sam sa Đeksonom, prihvatio je neke moje očinske savjete i u momentu kada sam napuštao "Zadrugu" bio mi je momak za deset - bio je iskren Duško.

Duško je progovorio i o masturbaciji, odnosno otkrio je ko se od njegovih bivših cimera samozadovoljavao.

- Ja u rijalitiju nisam onanisao. Istina je, ja imam toliku moć samokontrole, nemam razloga da lažem. A tamo su mnogi to radili, Bane Čolak masturbira na svaka tri sata. Dešavalo se da osjetim potrebu, ali se sjetim gdje sam i iskontrolišem se - rekao je on.


(Pulsonline)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.