x

otac joj se ubio kad je saznao šta radi

Tajni spisak VIP klijenata Božane Vujinović iz Banja Luke: Plaćali joj fudbaleri, moćni političar, srpski milioner, glumac...

Božana Vujinović, koja je dospjela u žižu javnosti nakon što je Kurir objavio da joj se otac ubio kad je saznao da se bavi pros..tucijom, jedna je od najpoznatijih, ali i najtraženijih VIP pros..tutki s Balkana. Njeni klijenti su moćni biznismeni, političari, sportisti, kao i ljudi iz podzemlja. Oko Plejboj zečice iz Banjaluke su se lomila koplja, a u postelju je odvodila muškarce koji su zbog nje bili na korak da ostave svoje žene, piše Kurir.

To je bio slučaj sa jednim poznatim fudbalerom koji igra u inostranstvu, a skoro deset godina je u skladnom braku. Upoznali su se tako što ju je angažovao za zabavu, nakon čega su nastavili da se viđaju. To je trajalo nekoliko mjeseci, a onda je ona na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju. Nastao je haos u porodici, ali je fudbaler uspio da sačuva zajednicu.


Njegov mlađi kolega, koji je igrao u Crvenoj zvezdi, a onda u inostranstvu, gdje je i sada, često je zvao da ga posjećuje u inostranstvu, i kada mu žena s djecom ode za Beograd. Božanine s.ksualne usluge, kako navodi naš izvor, koristio je i jedan fudbalski trener. Ovaj nekada jedan od najpoznatijih evropskih fudbalera, koji je oženjen pravom ljepoticom, često se prilikom dolaska u Srbiju družio s Vojinovićkom.


Nisu samo fudbaleri ti kojima je Božana omiljena. Jedan od njenih glavnih klijenata bio je prebogati biznismen koji ima kompanije širom svijeta, a takođe je oženjen. S njim se uglavnom viđala u svjetskim metropolama, jer on svojim milionima može da plati najluksuzniji tretman. On je finansirao avio-karte, smještaj u najskupljim hotelima, šoping, luksuzne večere. I kada nisu provodili vrijeme zajedno, od njega je dobijala skupocjene poklone, ali i pozamašnu finansijsku nadoknadu.


I glumac koji je ušao u politiku, a poznat je po incidentima, uspio je da Božanu angažuje za s.ks. Spekuliše se da se pred njom nije dobro pokazao, te da joj nije bilo interesantno da se s njim i dalje viđa, čak ni za novčanu nadoknadu.


Političar, koji je bio na jakoj funkciji u Srbiji takođe je plaćao Božani za s.ks, ali kratko. Među žestokim momcima izdvajali su se javnosti poznati navijači, kod kojih je dolazila na zabave.

Kako se spekuliše, Božana je razvila biznis i u arapskim zemljama, zbog čega često putuje u Dubai.

Inače, iako je nekoliko puta privođena u policiju na informativni razgovor, Vujanovićeva je svako javno pojavljivanje koristila da demantuje da se bavi najstarijim zanatom. Inače, ona je bivša djevojka Ace Lukasa. 

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.