x

ogorčen

Taki išao u Šimanovce da izvuče Maju nakon što je glavom udarala u vrata: Janjuš je psihopata, cijelu noć sam na lijekovima!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš sinoć su imali brutalnu svađu tokom koje je starleta udarala glavom u vrata i bacala se na pod.

Uznemirujuće scene šokirale su gledaoce, a Radomir Marinković Taki, zadrugarkin otac, priznaje da se istog momenta uputio na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi pomogao kćerki.

- Šta više da kažem? Ovo je katastrofa. Do sada njihova najgora svađa koja me je izvela iz takta. Sinoć sam bio u Šimanovcima ispred Pinka. Cijelu noć sam tamo proveo koliko sam bio nervozan. Do pola sedam ujutru tamo sam dežurao, jer mi od muke nije bilo dobro. Zatvoren prostor njih dvoje guši, Janjuš je psihopata i manijak, on će da je ubije - započeo je priču Taki, a prenosi Kurir:- Na lijekovima sam cijelu noć, ne znam gdje se nalazim. Moram u bolnicu od stresa, pritisak mi je skočio od stresa. Ko zna koliko je povrijeđena od udaraca glavom. Ona mora što prije da izađe, ovo nije šala. Zar sam na kraju svega to zaslužio? Ovo je dno dna. Morao sam da vidim jezive scene kada je udarala glavom o vrata i slošilo mi se koliko sam se potresao", kaže Taki.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.