x

iznio detalje skandala

Taki otkrio kako ga je kćerka Maja zvala i plakala, opleo po Filipu Caru!

Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković, otkrio je šokantne detalje odnosa njegove kćerke sa Filipom Carem. Na početku, Taki je prokomentarisao Carevo ponašanje u ''Zadruzi'' nakon Majine diskvalifikacije i njegov odnos sa Anom Jovanović.

- Otkad je ušao Ša, Tara se povampirila. Jedno vrijeme je bila mirna, a sada je dala gas. Ana je djevojka koja traži mjesto pod suncem. Vidim ja šta Car hoće sa njom. Ona je djevojka za žurku, za utorak veče u Zadruzi. Ona zna šta su preživjele Dalila, Sanja i ulijeće u nešto tako. Caru se svaka sviđa, njemu bi se i krava svidjela. On se i svoje sjenke plaši, a ne ponija. On je čovjek cirkuzant običan, jedan klovn. Kako da imam lijepo mišljenje o čovjeku koji mi je diskvalifikovao dijete iz Zadruge i zadužio me sa 50.000 eura - rekao je Taki u emisiji "Pitam za druga" i dodao:


- Dejan je prije neko veče rekao da su Car i Dalila zaslužni za njenu diskvalifikaciju, jer je Maja primijetila kako su se gledali njih dvoje. Maja je sve vidjela. Kovali su plan za Maju, ona im je tu smetala. On je prizivao da uđe u Zadrugu, pa eto šta je uradio. On nikog ne voli, samo sebe. On ne smije da se vrati u Hrvatsku, koliko znam on je pretukao neku bivšu djevojku i sada ne smije da se vrati u Zagreb - kaže Majin otac i dodaje:


- Meni je zazvonio telefon u 4 ujutru i kaže mi da je Car udario, odmah sam tražio da priča sa mnom i da mi se javi na telefon. Izvinjavao se preko telefona meni tada. Priznao mi je tada da je udario Maju. Tu su bile neke djevojke, Maja je bila tu, odvezli je da spava, a oni su u susjednu sobu doveli neke četiri djevojke i onda je ona tu uletjela. Pogriješila je što se pomirila sa Carem u Zadruzi, ona je njega zavoljela.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.