x

TAKTIKE PRED KOJIMA PADAJU I OKORJELE NEŽENJE

Da biste privukli neosvojivog tipa, to ponekad liči na pravu borbu u areni, pa napravite plan i strategiju ulova. Samo se sjetite da je u ljubavi i u ratu sve dopušteno. Evo nekoliko osvajačkih taktika kako da se ubacite u njegove redove, probijete njegove neprobojne oklope i natjerate ga da vam se potpuno preda.

Nasmij se za njega

Muškarcima su automatski privlačne žene koje izgledaju sretnije i zabavnije. Kada razgovaraš s njim, često se osmjehuj, ali nemoj pretjerivati s osmjesima da ti baš sve bude smiješno, nego prilagodi situaciji. Pokušavaš da ga zavedeš, a ne da mu kažeš da ti se sviđa!

Budi opuštena

Ok, ako već on ‘igra’ da je neosvojiv, pokaži da to možeš i ti. Osim što će imati osjećaj da ga ne gnjaviš i ne opterećuješ, poželjet će se češće družiti s tobom baš zbog toga. A onda i shvatiti da mu je mnogo ljepše u tvom društvu nego kad je sam.


Nemoj se bacati pred njega

Nemoj dozvoliti da pomisli da je on previše za tebe ili da misliš da je prezgodan. Kada mu daš do znanja da ti se sviđa, onda se on neće posebno truditi oko tebe. Samo može pomisliti da se ti previše trudiš i želiš njegovu pažnju. Umjesto da ga zavodiš, ispast ćeš ona djevojka koja je previše dostupna. Uvijek učini da je on taj koji tebe juri, čak i ako znaš svaki njegov korak unaprijed.


Ne brzaj

Okorjelom neženji sloboda je na prvom mjestu, što znači da voli osvajati djevojke, ali stalno traži nove izazove. Zato mu je važno i potrebno da aktivno sudjeluješ u igri zavođenja i odmjeravanju snaga. No, ne brzaj. On uživa u igri, ali ne voli pritiske.


Ignoriši ga ponekad

Čak i ako osjetiš da mu se sviđaš, nastoj mu ne pokazati da si i ‘pala’. Malo neizvjesnosti s tvoje strane dodatno će ga zaintrigirati.


Pokaži malo, sakrij malo više

Postoji određeni način oblačenja koji izluđuje muškarce, a pritom ne mislimo provokativno ili vulgarno. Moraš pronaći kompromis između prikazivanja i sakrivanja ženskih kvaliteta. To je prava kombinacija koja čini tajnu.


(Azra)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.