x

Tamara Đurić je jedva preživjela operaciju, a sad opet ide pod nož: Starleta želi da liči na ovu poznatu zvijezdu!

Tamara Đurić je prije tri godine doživjela kliničku smrt nakon operacije zadnjice i život joj je bio ugrožen, a sada opet ide pod nož jer ne može da odoli.

- Tamara odavno želi da promijeni oblik brade jer je ubijeđena da će biti ljepša. Bila je kod najboljeg hirurga u Turskoj i dogovorila se da je operiše. Radiće joj "mentoplastiku", to je intervencija kojom se izdužuje brada. Košta 4.500 eura - priča dobro obaviješteni izvor blizak Đurićevoj i dodaje:

- Oporavak ne traje dugo, za pet dana budeš ko nov. To se Tamari posebno dopalo jer je nervira kada mora danima da leži poslije nekog zahvata.


- Ona je već navikla na operacije, tako da se ne plaši. Rekla nam je da ide "pod nož" krajem januara, a sa sobom u Tursku vodi sestru Aleksandru. Tamara svima priča da bi voljela da liči na Anđelinu Džoli. Uvijek joj se sviđalo kako ona izgleda - kaže izvor blizak Tamari.

Inače, Tamara je bila voditeljka Zadruge 3, ali je prema pisanju medija dobila otkaz jer čelnici nisu bili zadovoljni kako obavlja ovaj posao. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.