x

bivša ljubav

Tamara Đurić je ludo voljela pjevača: Zaljubili su se pred kamera, a on je sada oženjen i ima djecu!

Starleta i nekadašnja voditeljka Tamara Đurić uživa sa kćerkicom Tamarom, a mediji su brujali o njenom raskidu, ali i pomirenju sa Nikolom Kačarevićem. Tamara iza sebe ima buran ljubavni život, a malo ko se sjeća da je njen bivši dečko pjevač Aca Živanović.

Tamara Đurić je, naime, 2015. godine učestvovala u rijalitiju "Farma", gdje je otpočela burnu vezu sa Acom. Kako su tada mediji prenosili, oni su pred kamerama imali i intimne odnose, doduše ispod pokrivača, a mjesec dana nakon izlaska iz rijalitija raskinuli su vezu.


Spekulisalo se o nekoliko razloga koji su doveli do raskida - prevara, novac, ali i Dejan Palić Makarona, sa kojim se Tamara zabavljala prije Ace.

- Svakako da mi nije bilo prijatno to što su mediji forsirali Makaronu. Ne znam zašto se taj čovjek uopšte spominje kada je on prošla priča. Ipak, nije on jedini razlog, ima tu nekoliko još stvari.


- Oboje mnogo radimo i nismo imali vremena za nas. Vremenom se stvorila distanca i riješili smo da je bolje ovako, prekinuti na vrijeme dok se nismo potpuno udaljili. Mi smo ostali u korektnim odnosima - rekao je tada Aca Živanović za domaće medije, a Tamara je izjavila da razlog raskida nije novac.

Aca Živanović oženio se suprugom Ivanom sa kojom ima dvoje djece, a sudeći po fotografijama koje nerijetko postavlja na svoj Instagram, iz dana u dan sve više uživaju u svojoj ljubavi.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.