x

NA METI NAPADA

Tamara Đurić žrtva Velje Nevolje: Zloglasni klan terorisao starletu, isplivala bolesna prepiska!

Bez obzira na to što je veći dio ekipe Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, uhapšen, preostali članovi klana u njegovo ime zovu žrtve, prijete im i utjeruju dugove, a na među mnogim metama su i Tamara Đurić.

Dio navijačke grupe Principi, koju je formirao Velja Nevolja, veoma je aktivan i nakon što je njihov vođa uhapšen prije skoro dva mjeseca. Kako mediji saznaju, oni nastavljaju sa prijetnjama, ucjenama, uvredama i utjerivanjem dugova u Belivukovo ime, a nisu pošteđene ni poznate ličnosti.


Koliko je dio ovih "navijača" bahat, govori i to što neprekidno na društvenim mrežama, naročito na Instagramu, pozivaju navodne dužnike da Velji vrate dugove, ali i da prestanu da ga blate i okreću mu leđa. Takođe, pozivaju vođe navijača drugih navijačkih grupa "da se smire i da ne planiraju preuzimanje tribine".


Tako se na pojedinim profilima na Instagramu, koji otvoreno pružaju podršku Velji Nevolji i njegovoj grupi Principi, pojavila objava: "Još malo ide epizoda upoznajte poznate", nakon koje su objavljeni telefonski razgovori između "navijača" i poznatih ličnosti.


Prva na udaru našla se medijska ličnost Tamara Đurić, koju su optužili da navodno duguje 200 eura Veljku Belivuku.

- Hoću da j.... i tebe i tvog vjerenika, slino jedna, jesi li čula? Kad ćeš dvije glave da vratiš za Velju, s.so jedna, je li? - prijetećim tonom govori muškarac, koji je telefonom pozvao Đurićevu.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.