x

drama na vračaru

Tamari Đurić isjekli struju, policija traži bombu ispod automobila: Starleta sumnja da hoće da je ubiju!

Tamara Đurić trenutno proživljava pakao jer sumnja da je neko navodno pokušao da je ubije. Kako Kurir saznaje, nepoznata osoba je protekle noći isjekla sve kablove u zgradi u kojoj starleta živi sa porodicom na Vračaru i ona trenutno nema struju.

To je utvrdila kada se jutros vratila kući. Tada je primijetila da su ulazna vrata otvorena, što joj je odmah bilo sumnjivo. Neko je dešifrovao alarm koji stoji na ulazu, a potom i onesposobio ostale sigurnosne uređaje koje se nalaze u stambenoj zajednici. Tek kada je ušla u zgradu imala je i šta da vidi - ruter koji se nalazi u objektu je odnešen, a kablovi su isječeni, pa samim tim je sve osnesposobljeno. To je za Kurir potvrdila Tamara:


- Istina je. Kamere su isječene na hodnicima i u garaži gdje su mi parkirani automobili. Sve se odigralo u toku noći. Ja sam noćas bila van grada, a kada sam jutros došla kući primijetila sam da je zgrada u haosu. Odmah sam pozvala policiju, koja je došla na lice mjesta i izvršila uviđaj. Ne smijem da pomislim šta je moglo da se dogodi da sam bila u svom stanu, ili da sam se u toku noći vratila kući - uznemireno priča Đurićeva i nastavlja:


- Taj neko je otključao šifru na kapiji, pa na ulazim vratima što je gotovo nemoguće jer je zgrada obezbijeđena najsavremenijom sigurnosnom opremom. Meni ovo sve liči na pokušaj ubistva. Kako drugačije da opišem situaciju koju sam zatekla na licu mjesta. Ne smijem da upalim automobil dok policija ne završi sa svim provjerama. Zgrada ima i obezbjeđenje, i to mi je tek sumnjivo kako su uspjeli sve da organizuju. Zaista je neprijatna situacija. Štaviše, cijela ulica je pod video nadzorom i sada se nadam da će pripadnici MUP-a da pregledaju sve kamere i da će počinioc uskoro biti poznat. Ono što je meni rečeno, da su ovako nešto mogli samo da urade profesionalci- zaključuje Tamara.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.