x

navikla na luksuz

Tamaru Đurić dečko iznenadio autom od nekoliko stotina hiljada eura!

Tamara Đurić nedavno je obnovila romansu sa Nikolom, sa kojim ima kćerku Tamaru, a sada je otkrila da je povodom godišnjice od njega dobila skupocjeni automobil.

Starleta je istakla da uživa u ljubavi sa svojim izabranikom, ali i otkrila nešto više o njemu.

- Danas moj nevjenčani suprug i ja slavimo dvije godine naše veze i auto je u to ime. On mene iznenađuje kad se najmanje nadam. Auto mi je dovezao i kaže: 'Siđi da vidiš auto, da ti ga ostavim ako ti se sviđa'. Pa ja kažem: 'Gdje je tu mašna, cvijeće?'. On to ne voli, nije takav tip, ne voli da se slika, da se ekranizuje. Dok sam ja bila u drugom stanju desili su se neki problemi sa trudnoćom, a i sa našim brakom, pa sam ja odustala od toga da to ozvaničimo...


- On je vrlo porodičan, kao i moj otac. Ja sam htjela muškarca koji će sa mnom da ima prvo dijete, prvi brak, ja to tako volim. Na volim kad neko vuče repove iz prošlosti, uz dužno poštovanje, ali moj izbor je slobodan, mlad muškarac, lijep, stabilan, koji se bori - rekla je Tamara u Pinkovoj emisiji "Premijera", a onda progovorila o kćerki koja nosi njeno ime i majčinstvu:


-Tamara je jedna jako dobra djevojčica, mirna je i harizmatična. Brzo sam se ja prohvatila tog majčistva, nas dvije smo se skontale čim je ona došla na svijet. Ona je dio mene, uloga majke budi najljepše u meni- dodala je Đurićeva.

.

.

.

.

.

..

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.