x

TAMO GDJE OBIČNA ŽENA POSTAJE HOLIVUDSKA DIVA: U Studiju Tuzlić počinje dugoočekivana škola šminkanja!

Da li ste ikada pomislili da se sasvim obična žena odlaskom na samo jedan tretman može pretvoriti u pravu holivudsku divu? Naravno, za tako nešto je potrebno imati ogromne profesionalce i ljude koji su veliki dio života poklonili upravo svojoj profesiji. Salon ljepote ``Studio Tuzlić`` u Brezi je takvo mjesto, što najbolje znaju dugoogodišnje klijentice, a i to nije sve! Studio Tuzlić zbog ogromnog interesovanja od 1. decembra do 1. februara pokreće školu šminkanja, tako da ćete i sami biti u prilici spoznati sve tajne i čarolije šminkanja, kao i njege lica. 

Profesionalna šminkerka Amila Tuzlić je već nekoliko godina jedna od najprepoznatljivijih u svom poslu na području BiH. Iskustvo je stekla u Studiju Tuzlić koji je posjetilo stotine žena spremnih spoznati sebe u najljepšem izdanju.

 

Studio Tuzlić je tu za sve one svakodnevne rituale ljepote, nakon kojih se svaka dama osjeti preporođeno. Efikasnost poslova koji se tamo rade najbolje se očitava sve većim brojem klijentica iz raznih gradova. 

 

Studio Tuzlić na čelu sa profesionalnom šminkerom Amilom Tuzlić zbog velikog interesovanja po drugi put organizuje ``Školu šminkanja``. Naime, zbog velikog broja upita i molbi, najavljena je druga make up edukacija. Škola šminkanja će trajati dva mjeseca, od 1. decembra 2017. do 1. februara 2018. godine. Materijal za vježbu i modeli su obezbijeđeni, a prijave možete vršiti na broj telefona Studija Tuzlić (032/784 - 111) ili direktno kod Amile Tuzlić (061/324 - 514).

 

Kako biste bili u toku sa dešavanjima oko Škole šminkanja zapratite oficijalnu stranicu Professional Make-Up by Amila Tuzlić:
https://www.facebook.com/amilaatuzlic/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.