x

riješila da stavi tačku na sve, on joj prijeti iz Australije

Tanja predala papire za razvod braka, Dušan pobijesnio!

Pjevačica Tanja Savić šokirana je napadima od strane još uvijek zakonitog supruga Dušana Jovančevića koji iz Australije prijeti da će je "raskrinkati", a ona je sada navodno zvanično podnijela papire za razvod braka.

Kako piše "Svet", glavni razlog za blaćenje je Dušanov bijes zbog Tanjinog zahtjeva za razvod braka.

- Iako Tanja ćuti, sve je to pogađa. Zbog djece ne želi da se oglašava, jer na jedan njen odgovor, on će da saspe novu kofu g..ana i tako u nedogled. Njeni sinovi uveliko koriste tablete, telefone, sve informacije su im dostupne ma koliko ona pokušavala da ne saznaju šta tata priča o mami. Sad je krenuo u kampanju protiv Tanje jer je saznao da preko suda traži razvod braka. U Australiji u taj proces može da se krene tek kada se ispuni “brdo” nekih uslova, a jedan od njih je i da minimum godinu dana supružnici ne žive zajedno.


- Tanja je Dušana napustila prije godinu i po, pa je i to ispunila. On je bio ubijeđen da će moći da je vrati i da nastave zajedno, međutim ovo ga je baš šokiralo. Sad vidi da je zaista svemu došao kraj, pa je iz nemoći i bijesa pljuje u javnosti. Ne znam kako ne misli bar malo na svoju djecu nego mu je lična osveta ispred svega - ispričao je izvor koji dodaje da se Dušanu nije dopalo ni to što je Tanja djecu upisala u državnu školu u Smederevu.


- Oni su na njegov zahtjev morali da idu u internacionalnu, da bi kad porodično pređu u Australiju djeca mogla po istom programu da nastave školovanje. Međutim, sad kad je izvjesno da su sinovi pod Tanjinim starateljstvom, ona ih je upisala u običnu školu koju pohađaju i sva druga djeca. Dušan šizi zbog toga, ali ne može ništa tu da promijeni. Jedini ventil mu je da vrijeđa Tanju, što svaki dan radi - zaključio je izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.