x

bruji čaršija

Tanja Savić bankrotirala, sinove ispisala iz privatne škole: Pjevačica skresala troškove, od Draška nema ništa, bivši muž pobijesnio!

Od kada je ostala bez dinara jer joj je muž pokupio sve pare, Tanja Savić mnogo racionalnije troši novac koji zarađuje od nastupa.

Kako je osjetila šta znači imati pa nemati, pjevačica je skresala troškove na minimum, čak i kada su njeni sinovi Maksim i Đorđe u pitanju, piše Star, prenosi Informer.

- Kada je mnogo imala, mnogo je i trošila. Prije dvije godine kada je Dušan bukvalno opljačkao, krenula je opet od nule. Svaki nastup, svaki zarađeni dinar joj je važan. Prije korone djeca su joj išla u privatnu Internacionalnu školu na Senjaku gdje su nastavu pohađali na engleskom jeziku. Tu školu je Tanja papreno plaćala na godišnjem nivou, ali nije joj bilo žao jer je ulagala u svoju djecu i njihovo znanje. Tada ni njen muž Dušan nije htio da čuje da im djeca idu u državnu školu, već je zahtijevao samo najbolje za njih - otkriva izvor blizak Tanji.


- Sada kada su djeca sama sa njom i kada sama odlučuje o njihovom životu, Tanja je otkazala privatnu školu kako bi smanjila troškove. Upisala ih je u državnu školu u Smederevu gdje i žive. Tu su sva djeca iz komšiluka, a mogu da idu pešaka do škole što Tanji mnogo znači. U Smederevu ih svi poznaju, pa joj je nekako mnogo lakše, jer je u Beogradu stalno bila pod stresom.


- Djeca se ne bune, svejedno im je gdje idu u školu, a Tanji znači, em što im je blizu, em je ništa ne košta. Ipak, mora da povrati sav izgubljeni novac kako bi ponovo mogla da ulaže u nove pjesme i spotove. Nije joj lako, svakako, ali bori se kako umije i kako može. Dušan je poludio kada je čuo da djeca idu u državnu školu, ali kako iz Australije ne može ništa da uradi, tako je i ostalo - otkrio je izvor.

.

.

.

.

.

Izvor: Star 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.