x

BIJESNA

Tanja Savić bi da zabrani Dušanu ulazak u Srbiju! Boji se šta sve bivši može da otkrije: Stavila bih mu flaster preko usta!

Drama oko Tanje Savić, Draška Stanivukovića i njenog još zakonitog supruga Dušana Jovančevića se danima ne smiruje. Tanja na sve načine pokušava da zaustavi Dušana da govori i priča o njoj, a sad bi htjela i da mu zabrani ulazak u Srbiju.

- Jednom prilikom je mačak ogrebao našeg mlađeg sina pored usne, a kad ga je Dušan vidio na kameri odmah je rekao da sam ga ja udarila i da ga maltretiram. Sin je rekao: "Ne, ne, tata, mačak je", ali sutradan je već bilo u novinama da ja maltretiram dijete. Ponekad isto tako i djeca manipulišu mnome, kao što je on nekad, jer uz takve roditelje i oni uče kako da postanu manipulatori - ispričala je Tanja u "Premijeri".


- To je zbog neznanja, a i tih malih godina, pa oni, ne znajući na čiju stranu da stanu, počnu da koriste to što su im roditelji u svađi jer im se može. Ali pregrmjeli smo i to. Sad smo u mirnoj luci. Jako nam je lijepo. Oni mi traže da ih ununuškam svaku noć i da ih hranim. Ja im za doručak spremim palentu ili griz, nešto što može da se daje na kašiku, pa im dajem kao ptičicama. To mi tako ispunjava srce - dodaje ona.


- Moć manipulacije koju je Dušan imao nada mnom je takva da se navučeš na nekoga ko nije vrijedan pomena. Ja sam njega voljela kao Boga i bila slijepa pored očiju. Ali kad se probudiš iz tog horora shvatiš kakve si sve prilike propustio, da je život tekao pored tebe zbog osobe koja te nije zaslužila, a kojoj si ti pružila pažnju maksimalno. On je mene okrenuo protiv roditelja - dodala je Savićeva, riješena da iznese sve u javnost.


- Šta sam ja znala sa 24 godine? Vidjela sam Zlatnu obalu i pomislila koliko je sve to divno. Vidjela sam i te lijepe, zelene oči i pala na njih. Nije ko imao da mi kaže: "Stani, nemoj". Otišla sam tamo i bila sama. U tom postporođajnom periodu sam sama odgajala djecu, dok se on opijao po kafanama. Ja sam bila mrtva umorna, a na sve to sam morala da pazim da on nešto ne pravi kada se vrati takav kući - kazala je.


- Govorio mi je ironično da sam Sveta Marija kako bi me udario tamo gdje me najviše boli. Ja sam uvijek voljela da pomažem ljudima, pa sam tako htjela i njemu da pomognem, da ga oplemenim. On ne smije sada da dođe u Srbiju, a bilo bi lijepo da skupi hrabrost i da dođe, pa da odgovara za sve što je učinio meni i djeci. Daću sve od sebe da mu se zabrani ulazak u Srbiju i da mu se izrekne zabrana da ne može da nam priđe - istakla je pjevačica.

- Zabranila bih mu da spominje moje ime. Stavila bih mu flaster preko usta, ali to ne mogu da uradim. On je za mene vazduh, a on misli da još uvijek ima šanse kod mene. Misli da sam još uvijek ona ista naivna Tanjica, ali ja sam žena koja će u martu sledeće godine napuniti 37 godina. Prošla sam bolnu životnu školu koju ne bih poželjela ni najgorem neprijatelju. Bog nam daje onoliko koliko možemo da podnesemo, a ja sam iz svega ovoga izvukla zaključak da moram da mislim na sebe - navodi Tanja.


- Ako ja ne budem mislila na sebe, to neće učiniti niko drugi. Kada se svjetla i kamere ugase, kada padne zavjesa, ja ostajem sama sa sobom i štitim sebe od takvih ljudi kao što je on. Ja sam zbog njega toliko omrzla alkohol da već dvije godine, koliko nisam sa njim, nisam okusila čak ni kap alkohola - zaključila je Tanja.

Podsjetimo, Dušan je sada za "Srpski telegraf" otkrio da su se on i Tanja zajedno drogirali, nakon čega su pravili eksplicitne snimke koje će on kad-tad objaviti u javnosti.

- Uopšte mi nije bitno šta pričaju Draškovi i kako me komentarišu. Znam šta je istina, ne plašim se nikoga i znam šta pričam u svakom trenutku. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Mojoj privatnoj arhivi nema kraja, a Tanja se plaši jer zna šta je sve radila dok smo se najviše voljeli, to je bilo kao u onim filmovima za odrasle. Nisu u pitanju samo snimci, javnost će uskoro da lista slike na kojima se vidi kako se Tanja drogira, pijana da ne zna gdje je lijevo. Sve imam crno na bijelo - rekao je tada Dušan.

.

.

.

.

Izvor: Blic 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.