x

potresni detalji odrastanja

Tanja Savić je imala teško djetinjstvo: Kupala se u koritu, spavala u kući bez prozora!

Tanja Savić dugo se borila da svoje sinove vrati pod svoje okrilje, a svojim radom i karijerom im je obezbijedila da lijepo i ušuškano djetinjstvo.

Međutim, kako je otkriveno na početku Tanjine karijere, ona nije imala nimalo lako djetinjstvo, bar u početku.

Strina Tanje Savić prepričava po selu Radinac, u blizni Smederava, odakle je pjevačica, kako je Tanja imala izuzetno teško djetinjstvo u prvih nekoliko godina! Spavala je po cičoj zimi u kući bez prozora, a garderobu je pozajmljivala od familije!


- Tanja je predivna djevojka i sada je jako uspješna, ali se i ona i te kako namučila u djetinjstvu! Njeni u početku nisu imali ni za osnovne stvari, a sa troje djece su se nekako snalazili za hranu - ispričala je Tanjina strina komšijama po selu Radinac, tužnu priču svoje rođake.


- Sjećam se da su je kupali u koritu, zagrijavala se voda na šporetu, pa su je nasred sobe polivali, a poslije bi je umotali u peškir sve dok se ne osuši da se ne smrzne. Tada su radili kuću, pa još ni prozori nisu bili postavljeni, nego su najlonom bili izlijepljeni, a Tanja, njena sestra i brat, mukice, spavali su na toj hladnoći, znalo je i da bude – 10. Ni garderobu nisu imali, nego su sakupljali od drugih rođaka, pa im davali da imaju šta da obuku. Tek kasnije je njen otac počeo da zarađuje. Zaposlio se u dobroj firmi, pa su onda bili dobrostojeći, imali su najviše para u Radincu. Završili su kuću, počeli lijepo da žive, imali su i neke poslove sa strane i stvarno su se sredili - ispričala je svojevremeno strina komšiluku.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.