x

Tanja Savić pokušava da vrati sinove: Prijavila sam Dušana policiji, boriću se za djecu!

Pjevačica Tanja Savić proživljava pravu životnu dramu nakon što je njen suprug Dušan Jovančević bez njenog pristanka odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju i prekinuo im svaki kontakt s majkom.

Kako Srpski telegraf saznaje, pjevačica koja prolazi kroz agoniju prijavila je Australijskoj i Srpskoj policiji otmicu djece i riješena je da istraje u borbi da vrati sinove kući. Cijela drama počela je prije četiri meseca, kada je Tanja zatražila razvod od Dušana nakon brojnih psihičkih i fizičkih maltretiranja, koja je čak prijavila i policiji, što je, prema tvrdnjama izvora, bila inicijalna kapisla da on spakuje djecu i odvede ih u Gold Kost.


- Tanja je Dušana prijavila nakon jedne svađe i zaprijetila mu razvodom. On je istog dana bez njenog znanja odveo djecu u Australiju i prekinuo kontakt s njom. Javio joj se nakon nekoliko dana, kada je cijeli slučaj dospio u medije, i krenuo da je ucjenjuje da mora da demantuje priču ili neće nikada više dati djecu. Tanja je tada dala intervju kako je među njima sve u redu, ali zapravo ništa nije bilo - govori dobro obaviješteni izvor i dodaje:


- Od tada je svakodnevno ucjenjuje i psihički maltretira. Prijeti joj kako neće sinove više nikada vidjeti, kako će joj zabraniti ulazak u Australiju, te da će okrenuti djecu protiv nje ukoliko ne odustane od razvoda i vrati se u Australiju! Pokušavala je da ga smiri i privoli da se mirno razvedu i nađu mirno rješenje kako djeca ne bi patila. Međutim, on je prije nekoliko dana odlučio da prekine svaki kontakt s njom tako što ju je blokirao na telefonu, a starijem sinu je promijenio broj - završava priču izvor.


Kako dalje saznajemo, Tanja je tada pala u očaj. Sama činjenica da ne može da čuje i vidi svoju djecu ju je slomila. Međutim, smogla je snage da presavije tabak i da pravdu potraži preko nadležnih organa. Prvi korak u borbi bilo je javno obraćanje putem Instagrama, gdje je sa pratiocima podijelila sliku sa sinovima i priznala kako joj je suprug uskratio pravo na djecu i kako je blokirao da do njih ne može da dođe.

- Sve činim da mi dođete u zagrljaj. Osoba sam koja krajnje osuđuje nepravdu. I svaka načinjena šteta ne može da prođe nekažnjeno. Ima već pet dana kako nisam čula njihov glas. Kada kontaktiram s porodicom, svi ignorišu. Gdje će im duša. Ako pokušavam da pozovem ponovo, oni me blokiraju. Neka svi već jednom znaju šta mi je učinjeno - napisala je Tanja.


Nakon ovog saopštenja kontaktirali smo s Tanjom, koja ne planira da odustane od borbe:

- Jako mi je teško bez djece, ja nisam znala da će ih moj suprug odvesti. Niko mi se ne javlja na telefon ili sam čak i blokirana. Alarmirala sam i ovdašnju i tamošnju policiju, nadam se da će se nešto desiti iako je situacija sad dodatno otežana zbog korone: pošta se ne šalje, sve ide mejlom, pa će biti dosta sporije... Čim budem imala priliku, otići ću u Australiju, moram da se borim za svoju djecu - izjavila je očajna Tanja.

Inače, Jovančeviću ovo nije prvi put da kidnapuje rođenu djecu. Prije nekoliko godina, tačnije 2014. godine, odveo je sinove u Australiju, ali je Tanji tada jedan policijski general pomogao da vrati sinove i smiri situaciju između supružnika! Nakon reagovanja domaće policije, Dušan je vratio Đorđa i Maksima, ali ih je prije četiri mjeseca ponovo odveo.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.