x

sve spremno za povratak

Tanja Savić se sprema za doček sinova: Kad sinovi vide šta im je mama kupila, vrištaće od sreće! (Foto)

Tanja Savić već godinu dana vodi bitku za povratak sinova koje je njen suprug, prema njenim riječima, odveo u Australiju bez njenog odobrenja.

Kako se ovom procesu polako bliži kraj, pjevačica je riješila da sve pripremi za dolazak djece u Srbiju, a jedna stvar će ih, bez sumnje, posebno oduševiti. Naime, Tanja je kupila zeca u čijem društvu i ona sama uživa prije nego što postane jedna od omiljenih zanimacija Maksima i Đorđa.

- Želim vam lijep dan... Ljubimo vas moj mali zekonja i ja - poručila je Savićeva putem društvenih mreža, uz niz fotografija sa novim kućnim ljubimcem.


- Zvanično sam dobila presudu da vratim djecu. Nemam i dalje starateljstvo nad djecom, to nije riješeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donijela tu odluku da djeca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su djeca živjela ovdje, da su imali boravak, da su se ovdje školovala, da smo ovdje više vremena provodila nego u Australiji - ispričala je pjevačica krajem marta tekuće godine za Extrafm.hr.


- Čula sam se sa djecom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja.

- Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji sretnija mama od mene. Još uvijek nemam mogućnost da zagrlim djecu, biće to uskoro - dodala je Tanja tada.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.