Ekskluziva najave
431 pregleda

Tanja Savić sutra nastupa u Sarajevu

22.09.2017 20:00
tanja-savic-sutra-nastupa-u-sarajevu-main

Kad: 22.09.2017. u 22:00

Gdje: My Face, Sarajevo, BiH

 

Pjevačica Tanja Savić, koja je popularnost stekla učešćem u prvoj sezoni takmičenja “Zvezde Granda”, a čija karijera traje već više od trinaest godina, u petak 22. septembra s početkom u 22 sata na radost brojnih fanova koje ima u našoj zemlji nastupit će u sarajevskom klubu My Face. 

Muzičku karijeru započela je 2004. godine, kada je osvojila treće mjesto u “Zvezdama Granda”, a iste godine snimila je prvu pjesmu i hit “Za moje dobro”. Već naredne godine objavila je prvi album “Tako mlada”, kojim je osigurala epitet jedne od najkvalitetnijih pop folk pjevačica.

 

“Tanja Savić” je njen drugi studijski album iz 2008., sa kojeg su se izdvojili hitovi poput “Zlatnik”, “Potpis moj”, “Alo mama” i drugi, a u decembru 2009. objavila je i treći album “Sestre po suzama”. Učestvovala je na brojnim festivalima, između ostalih i na “Beoviziji” 2007. godine, gdje nastupila u duetu sa kolegom Banetom Mojićevićem.

 

Nakon kratke estradne pauze početkom ove godine objavila je pjesmu i spot “Prostakuša”, kojom je dokazala da želi zadržati epitet jedne od najkvalitetnijih pop folk pjevačica, te da se namjerava nastaviti baviti muzikom.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.