x

VELIKA DRAMA

Tanja Savić više nije hjela da ćuti Ani Nikolić: Javno progovorila o svemu, otkrila detalje svađe!

Pjevačica Tanja Savić nerado priznaje da ima mali problem sa kašnjenjem, te je tako i na snimanju emisije "Nikad nije kasno" bila ona koja se čeka kako bi šou počeo.

- Obično je to 10-15 minuta, ali danas sam baš pretjerala, dešava mi se i to. Ne mogu da se vadim na djecu, ali frizer, beogradska gužva, djeca, obaveze...

Tanja se uveliko priprema za ljeto, te redovno trenira, ali, kako sama kaže, nekada ne može da odoli nezdravoj hrani.


- Volim da treniram. Teško me je natjerati, ali kada vidim rezultate, poslije me grize savjest ako izostanem. To važi i za hranu, uglavnom prekršim ishranu nekim testom, masnom hranom, čokoladicama. Nisam baš striktna u tome - istakla je.

Na svom Instagram nalogu među pratiocima i dalje nema imena koleginice Ane Nikolić, pa je pjevačica sada otkrila da li su i dalje u svađi.


- Ako je praćenje na Instagramu toliko mjerodavno, onda sam sa mnogima u ratu. Pratim uglavnom neke psihologe i stranice o modi, tako da to nije mjerodavno. Ne znam da li je ona ljuta na mene, ja sam samo, kao prijatelj, dobronamjerno sve pričala - priznala je Savićeva, koja je nedavno pričala da joj je žao Ane, pa od prijatelja sa estrade izdvojila Janu.


Tanja je otkrila da ima tajnog obožavaoca od kojeg je dobila poklon, a medijima je zapao za oko i skupocjen nakit koji je pjevačica imala na sebi.

- Ova ogrlica i ove minđuše imaju veliku simboliku i baš su mi važne. Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega - rekla je ona i dodala da ne bi voljela da se o njenoj ljubavi i emotivnom partneru piše i priča javno.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.