x

kaže da im brani da pričaju s njim

Tanjin bivši muž dostavio medijima šokantne slike i tvrdi: Povrijedila je dijete, izgrebala ga noktima!

Dušan Jovančević poslao je redakciji portala Telegraf.rs fotografije koje su, tvrdi, dokaz da je Tanja Savić navodno fizički povrijedila jednog od njihovih sinova.

Kako je istakao u porukama koje  je poslao, dijete mu je tokom video poziva pokazalo ožiljak na čelu, a koji je navodno zadobio od Tanje.

- Djeca mi se žale da ih Tanja bije, brani im da pričaju sa mnom, manipuliše sa njima, ucjenjuje. Moraju da kažu ono što im ona govori, iako je to laž - napisao nam je Dušan u poruci.


- Sad mi je Đorđe pokazao kako ga je jurila po stanu i kad ga je uhvatila kako mu je čelo noktima izgrebala. Ožiljak se vidi. Sad sam se čuo sa njim, bukvalno prije pet minuta. Prijetila mi je da će da me tuži ako izjavim to u novinama - dodao je Jovančević.

- Ona ih dresira, šta da pričaju meni i kako da odgovore na pitanja. Ne mogu slobodno da pričam sa njima, ona se stalno ubacuje - zaključio je Dušan.


Nakon toga, Dušan  je kao dokaz da mu je Tanja prijetila da će ga tužiti proslijedio i jednu glasovnu poruku koju je, kaže, dobio od nje.

Ovim povodom pokušali smo više puta da stupimo u kontakt sa Tanjom Savić i dobijemo komentar od nje na Dušanove navode. Međutim, nije bila dostupna ni na jednom broju telefona, kako putem regularnih poziva, tako ni preko popularnih aplikacija kao što su Viber, WhatsApp... Takođe, ni na poslatu poruku nije odgovorila, piše Telegraf.rs.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.