x

TAPŠAČICA IZ LESKOVCA OTKRIVA TAJNE IZA KULISA: Od svih je najgora Jelena Karleuša, a Popović je...

Leskovčanka Slavica Videnović se bukvalno ne skida sa malih ekrana i već nekoliko godina je angažovana kao statista u publicu najgledanijih rijaliti i tok programa na televizijama sa nacionalnom frekvencijom. Slavica  je uspjela da glumi i u popularnoj tv seriji „Urgentni centar“ , a u razgovoru za Leskovačke vijesti odaje tajnu svog posla i priznaje da li može da se živi od aplaudiranja u studiju.

- Statiram evo treću sezonu, a počela sam slučajno. Nisam radila nigdje u to vrijeme pa mi je prijateljica predložila da idem sa njom. Počela sam na Pinku u emisijama „Sve za ljubav“ i „Magazin In“ kod Sanje Marinković, koja me usput rečeno jako nervira za razliku od Katarine Šišmanovic koja je jako pristojna i normalna djevojka. Sanja je nadobudna i ponaša se grozno i prema svojim saradnicima. E, onda, pošto mi se to negdje dopalo počela sam da idem i u druge emisije i snimala i seriju „Urgentni centar“ gdje je baš bilo zabavno ali i naporno jer smo snimali po cijeli dan. U pauzama smo se družili sa glumcima.

 

A da li od statiranja u tim emisijama može da se živi, Slavica kaže: 

 

- Najduže sam u Grandu pošto su uslovi snimanja najbolji i korektni su što se tiče isplate. Inače, dnevnice su bijedne, po 500 dinara i to za sedam do devet sati snimanja. Ali recimo kod Ivana Ivanovića se čeka na isplatu i po šest mjeseci, dok Saša Popović redovno isplaćuje. Kod Saše tapšemo sami po osjećaju, dok kod Ivana stoji onaj Bane i pokazuje kad da krenemo.

 

Ona otkriva i ko je od javnih ličnosti nju ostavio najbolji utisak: 

 

- Sa dosta njih sam pričala, a najveći utisak mi je ostavio naša legenda Bora Čorba, dok najgori Jelena Karleuša.

(Leskovačkevesti)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.