x

saznala da ju je njegova majka tužila

Tara pokušala da stupi u kontakt s Matejom: Nikad u životu neću voljeti nekoga kao njega!

Tara Simov je nedavno rekla da je Mateja Matijević njena najveća ljubav, Simova se osvrnula na svog bivšeg dečka i otkrila kakvo mišljenje o njemu.

- Što se tiče Mateje, on je neko koga sam ja najviše voljela, nikad u životu neću voljeti nekog kao Mateju, to je neka posebna vrsta ljubavi. Sve što sam preskočila u djetinjstvu, te neke tinejdž godine, ta neka zaljubljivanja, simpatije... Sve to što je trebalo sa 15-16 godina proživi, ja sam sve to proživjela s njim u "Zadruzi". On baš zauzima veliki dio mog srca, i rekla sam da ću uvijek biti tu za njega – priča bivša zadrugarka, pa dodaje:


- Ne mogu da kažem da ga i dalje volim u emotivnom smislu, da bih s njim uplovila vezu, to nešto što smo mi imali ostalo je u "Zadruzi 3". Mateja bi mnogo gore stvari pričao o meni, ima mnogo gore mišljenje o meni nego što ga javno iznosi. U neku ruku mogu da to da razumijem. Međutim, neki komentari su bili sasvim bespotrebni s njegove strane – rekla je Tara.


Tara se dotakla i njegovog muvanja sa atraktivnom zadrugarkom, Anđelom Đuričić.

- Što se tiče te djevojke, Anđele... Ja sam čak dva dana nakon početka "Zadruge" imala prepiske da sam znala da je Anđela ta. Ona je apsolutno njegov tip, lijepa, zgodna, šta fali – otkriva Simova.


Simova je otkrila i da li je u kontaktu sa Matejom i da li je došlo do njihovog susreta.

- Čuli smo se preko nekih zajedničkih kontakata, pokušavala sam da dođem do njega, jer sam čula da me je njegova majka tužila za neke javne prijetnje, ali meni nikad nije stigao poziv niti bilo šta tog tipa. Oko toga sam se raspitivala, ali za druge stvari, ne. Nismo se uopšte susretali – zaključuje Tara u emisiji "Pitam za druga".

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.