x

Tasty Donuts & Coffee i Tasty Bakery shop od sada u Sarajevo City centru! (GALERIJA)

U četvrtak, 29. marta je otvoren još jedan Tasty Donuts & Coffee i Tasty Bakery shop, i to u Sarajevo City centru. Sada možete na jednom mjestu pronaći slatke i slane delicije, te ponijeti coffee TO GO. Očaravajući mirisi svježih, domaćih američkih krofni sa vanilijom, kakaom, cimetom i čokoladom su se širili i nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Sada na novoj lokaciji su još bliži svojim vjernim kupcima i obožavateljima, kao i onima koji će to tek postati.

Za sve koji ne znaju, ovaj potpuno novi koncept na bosanskohercegovačkom tržištu obradovaće najizbirljivije sladokusce, jer Tasty Donuts & Coffee u ponudi ima čak 30 vrsta različitih ukusnih donutsa. Uz neizostavne čokoladne, od kokosa, lješnjaka, cimeta, tu se mogu naći i donutsi sa kremama od borovnice, vanilije ili kikiriki putera. Mekani, kremasti i perfektnog omjera punjenja i tijesta, ovi donutsi su savršenog ukusa.

Primamljivi mirisi su već prvi dan privukli brojne kupce, a fantastični okusi su osvojili i osigurali stalne mušterije.

Tasty Bakery je novi domaći brand gdje možete naći preko 50 vrsta peciva, ukusnih, slasnih i uvijek svježih. U ponudi imamo lisnata peciva, pite, kroasane, bagete, kifle…

- "Posebno želimo najaviti, da u narednom periodu uvodimo bezglutenska peciva, tijesta, pite, jufke što će sigurno posebno obradovati sve kojima je to potrebno i koji se žele hraniti zdravo", poručuju iz novootvorene poslovnice.

Gosti su već prvi dan prepoznali i vrhunski kvalitet kafe koja se služi u Tasty Donutsu. Uz klasične tu su kafe sa okusom vanilije, lješnjaka i karamele. Za one koji žele nešto ukusno i svježe pojesti, tu je ponuda za ponijeti. Kao i BESPLATNA DOSTAVA.

Donutsi su također odlična ideja za dječije rođendane i proslave ili zakuske u kompanijama. Odličnog su ukusa, prelijepog izgleda i što je najvažnije uvijek su svježi.

Posjetite Tasty Donuts & coffee u Sarajevo City centru i Importanne centru ili naručite peciva i donutse na broj 033 59 05 45. 

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.