x

tuga

Tata, idi po Mateja i dovedi ga kući: Nenad Periš otkrio kćerkine riječi pred polazak za Beograd!

Nenad Periš, otac Mateja Periša rekao je za HRT prije nego što se uputio za Beograd da su dugo čekali istinu i da je ona bolna, nikakva i teška.

On je rekao da ga je MUP Republike Srbije obavijestio da je u Dunavu pronađeno tijelo i da odjeća odgovara opisu one koju je u noći nestanka imao njegov sin Matej.

- Kao što sam rekao, moram da budem spreman na sve to. Možda će nekome biti čudno, ali vjerujte mi da je strašno i teško, čovjek mora da ima nadu. Mene moja vjera uči da nada postoji. Iako smo se rastali, nadam se da ćemo se ponovo sresti - rekao je on novinarki N1.


Periš je zatim rekao da moraju da obave sve formalnosti, a zatim je otkrio šta mu je rekla kćerka prije polaska.

- Tata, idi po Mateja i dovedi ga kući - rekao je Nenad, koji je zatim dodao da će to i učiniti u naredna dva do tri dana.


On je ranije za portal Telegraf rekao da uskoro dolazi u Beograd.

- Vozim se ka Beogradu i noćas stižem. Čekam DNK analizu koja će potvrditi da li je u pitanju moj sin. Iz opisa koji sam dobio mogu reći da jeste. Ne plašim se istine i suočiću se sa njom ma kakva god bila. Vjerujem da ću mog sina zagrliti ...- kaže Nenad Periš za Telegraf.rs.


Tijelo mladića za koga se sumnja da je Matej Periš nađeno je jutros oko 9 sati na lijevoj strani Dunava na Adi Huji. Pronašao ga je kapetan broda.

U ovom trenutku radi se DNK-a analiza i obdukcija tijela po nalogu Višeg javnog tužilaštva.

.

.

.

.

.

.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.