x

Tea Tairović sa misterioznim dečkom na aerodromu: Pjevačica se razbuđuje uz kafu za ponijeti, evo kako izgleda bez šminke!

Tea Tairović je zbog posla nekoliko puta nedjeljno na aerodromu, pa i ne čudi što u posljednje vrijeme mnogi komentarišu da joj je to druga kuća.

Naš paparaco uslikao je prije nekoliko dana pjevačicu kada se pojavila na gejtu kako bi se na vrijeme ukrcala na let.

Ona je na aerodrom došla u opuštenom izdanju, u majici na bretele i pantalonama, koje je ukombinovala sa bijelim patikama. Pošto je bilo rano jutro, Tea je u ruci nosila i kafu za ponijeti kako bi se makar malo razbudila i pripremila za put i sve ono što je čeka od obaveza prije samog nastupa.


Tairovićeva je tamo zatekla i svog prijatelja, pa mu je sa osmijehom poletjela u zagrljaj i sa njim dugo razgovarala, ubijajući tako vrijeme pred ukrcavanje u avion.

Podsjetimo, Tea je jedna od rekorderki po broju nastupa ove godine. Ona će, kako je i sama objavila na svom Instagramu, do kraja 2022. imati čak 45 nastupa, što znači da će u 2023. ući teža za 225.000 eura ako se uzme u obzir da za jedan nastup uzima 5.000 eura.


Tokom leta je ova pjevačica pred svojom publikom zapjevala čak 52 puta, te je samo od ljetnje turneje "Balkanija" inkasirala nevjerovatnih 260.000 eura, čime ne mogu da se pohvale mnoge njene koleginice koje su duže od nje na estradnoj sceni.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


zdravo prijatelju, bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije sedam mjeseci dogodio veliki problem između mene i mog muža u mom braku. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da nikad više ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo moljakanja, ali bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da jedinog načina da vratim muža je da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno radio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. DR apata. Sljedećeg sam jutra poslala e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a bacač uroka me uvjeravao da ću vratiti muža sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povećanja, pa me sljedeća dva dana, začudo, nazvao suprug koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača čarolija. Dakle, savjetovat ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr. Apata na e-mail: [email protected] ili ga kontaktirajte na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......