x

Haos zbog nedavnog snimka

Tea Tairović ubijeđena da joj Sandra Afrika smješta aferu, jedva čeka da je sretne!

Tea Tairović ogorčena je na Sandru Afriku, jer joj je, navodno, više ljudi iz bliskog okruženja reklo da je za curenje njenih p..no snimaka i fotografija kriva njena koleginica.

Kako Kurir saznaje od izvora bliskom Tei, do nje su došle informacije da je u sve prste umiješala Afrika, koja je preko svojih kontakata uspjela da dođe do njenih ranih radova, koji su izazvali buru u javnosti, a sve kako bi joj napakostila, jer je Tairovićeva sa hit pjesmom "Hajde" napravila lom na estradi.


Kako izvor dalje navodi, Sandra, navodno, na svakom koraku pljuje Teu i za nju govori da je njena loša kopija. Da je od ove pjesme Tea profitirala, pokazuje i činjenica da ima zakazane nastupe svaki dan do kraja ljeta i to širom regiona, i to u diskotekama u kojima je Afrika bila godinama glavna zvijezda, a sada pjeva za manje novca, i to mahom po Crnoj Gori, gdje se i nalazi od početka ljeta.


- Tea jedva čeka da se sretne oči u oči sa Afrikom kako bi sve raščistila sa njom jednom zasvagda. Ne bi ona ni pomislila kako joj neka koleginica smješta aferu da joj više prijatelja nije ukazalo na to da je u pitanju Afrika - završava izvor.

Ekipa Kurira pokušala je da stupi u kontakt s pjevačicama, ali se one nisu javljale na poznate brojeve telefona.


Podsjetimo, Kurir je u jeku skandala pisao da su po estradnim kuloarima kolale priče da je u čitavu ovu aferu umiješana i jedna popularna pjevačica sa svojim menadžerom, a koja ne može da sakrije bijes i ljubomoru zbog uspjeha Teine pjesme "Hajde".

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.