x

Tajne se polako otkrivaju...

Tek je čeka pakao! Marija se gušila u suzama: "Mišel je htio da mi objesi Miljanu, htjela sam da umrem!"

Marija Kulić je jecala u emisiji uživo dok je pričala o kćerki Miljani Kulić, pa poručila da neće imati milosti prema Mišelu.

- Ovako! Ja moram da počnem ovo komentarisanje, svi ste Miljanu upoznali, ali ja moram da kažem ljudima nešto o mom djetetu. Jedna djevojka u rijalitiju prošle sezone, je jednom mene iskometarisala i rekla kako se u mojim očima vidi tuga, i kako sam nesrećne. Ja ne mogu da kažem da je tako, Miljana je moja sreća, podarila mi je unuče. Ja njoj kažem svašta i malo grublje, da bi me shvatila. Ona mora da shvati da je majka, i mora da se uozbilji. ja čuvam dijete jer je zlato, a njoj ne mogu da budu neke stvari preče. Ona je posebna od moje još dvije kćerke, ona je duša od čovjeka i sve će da ti da. Ona je veliki borac, ali me pogađa kada kažu da je ona bolesna. Od kako je ona počela da gleda pjevače, niko od nas nije bio imao snage da je odvrati, prijetila je da će se ubiti, čak smo je tražili i na željezničkoj stanici. Mogu samo da kažem da smo mi prošli pakao, a prema Mišelu neću imati milosti dok je ovdje! Ona nije mogla da se socijalizuje jer je imala veliki problem. - rekla je Marija.

Ona je išla u Čačak zbog njega, i radila je kao konobarica kako bi išla kod njega da ga obilazi. Svaki treći dan smo išli po nju i vraćali je. On je meni zagorčao život, zvao me je i prijetio kako će da je objesi, ja nisam znala šta mi je sa djetetom! Onda sam čula da su je tukli. Ona nije imala našu podršku, sama je htjela, a on je došao ovdje da glumi žrtvu. Nekada sam molila kćerku srednju da ide sa njom, ali ona nije htjela, a drugo društvo nije imala. Mene sada čeka pakao ovdje, ja to znam. Sve su to bili stresovi za mene, njegovo obezbjeđenje ju je vraćalo a ona me tužno pozove i kaže mi kako su je vratili - dodala je Marija.

- Ja sam jednom pričala sa njim, i moram da objasnim sve. Ja sam njemu rekla i molila ga kao čovjeka, da sjedne sa njom i popriča, i da će je vjerovatno proći želja. On je to odbio, i ponašao se kao i sad, drsko i bezobrazno. Tražila sam pomoć ljekara, i privatne ljekare sam uzimala kako bi ona sve prevazišla. Ona je završila u Kraljevu u psihijatrijskoj bolnici, odakle su me pozvali i obavijestili da je ona smještena tamo, i da se sama javila. U trenutku kada sam je vidjela da je kao zombi, došlo mi je da umrem. Ona je meni rak rana, i ja za nju oči vadim - prisjetila se Marija.


- Ona je sada dobro, i pokazala je da je vesela i nadam se da će ovakva ostati do kraja. Ja sam najsrećnija kada je ona ovako srećna i vesela. Narod nju voli, i ona je dobra takva za rijaliti. Ponavlja, ona ima jako dobru dušu, ali sada je počela da radi protiv sebe. Ja ne mogu da umrem, dok ne vidim da je ona dobro i da je stabilna, i dok ne vidim da je ona sretna sa nekim čovjekom koji je zaslužuje. Mislim da sam zaslužila da mi dijete bude srećno, i da može da izvede svoje dijete na pravi put! Druge stvari koje se bojim, jeste da je lakovjerna, i da je Zola koristio neke supstance, pa me je strah da nije on nagovorio i nju da to uzme - rekla je Marija.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.