x

pukla sa cvijom

Teodora Džehverović izvisila na američkoj turneji: Na nastupima poluprazno, a hvalila se da će zaraditi 150.000 eura!

Teodora Džehverović se na sva zvona hvalila kako ide na američku turneju i da će tamo početi da gradi svjetsku karijeru, te da će zaraditi veliku svotu novca. Ipak, sudeći po snimcima i fotografijama iz diskoteka u kojima je dosad nastupala, a koji su osvanuli na društvenim mrežama, ne bi se reklo da je uspješna na bilo kom od tih polja, jer su lokali bili gotovo prazni.

Iako je nastupe po SAD najavljivala nedjeljama unaprijed, tvrdeći da će tamo da napravi lom, Džehverovićeva se posljednjih dana povukla i gotovo da je nema na društvenim mrežama. Kako kaže Kurirov izvor koji poznaje Teodoru, najavljivala je pravi spektakl, a navodno je pričala i da će tamo zaraditi za luksuzan stan u Beogradu, tačnije oko 150.000 eura.


Ipak, sve to je palo u vodu jer njena turneja je sve samo ne uspješna, pa mnogi tvrde da se neće vratiti punih džepova. Sudeći po fotografijama i snimcima, čini se da su diskoteke bile poluprazne, te da ni na jednom dosadašnjem nastupu nije skupila ni 100 ljudi. Na koncertu u Majamiju bilo je, sudeći prema videu na jednoj Instagram stranici, svega pedesetak ljudi. I nastup u Sent Luisu je bio propast.


Kako je napisala jedna tviterašica iz tog grada, nastup je posjetilo svega sedamdesetak fanova, da bi ih na kraju ostalo svega tridesetoro.

Ove tvrdnje, pored snimaka, potkrepljuje i činjenica da se Teodora nije pohvalila nijednim koncertom na Instagramu, što je dosta neobično za nju. Pjevačica je inače vrlo aktivna na društvenim mrežama na kojima dijeli gotovo svaki svoj korak, od najnebitnijih stvari pa sve do koncerata koje ima po klubovima u Srbiji. Interesantno je i to da je Džehva imala vremena da objavi storije i fotke na kojima je pozirala na plaži, pa je još sigurnije da se primirila jer joj američka turneja nije krenula kako je zamišljala.


Njena propast je trenutno i glavna tema na društvenim mrežama, posebno na Tviteru, gdje se komentariše da su diskoteke prazne.

- Teodora uopšte ne objavljuje slike s nastupa, a njene fan stranice koje su objavljivale su obrisale. Gdje su ovo pjevali Džehva i Cvija? Moja soba je veća od onog prostora. Zanimljivo je što Džehvi ni niko iz tima nije postavio bilo kakav snimak sa nastupa u Majamiju sinoć. Da li je uopšte bilo desetoro ljudi? Zna li se šta? - samo su neki od komentara na račun pjevačice.


Interesantno je i to da su mnogi uvjereni da bi Stefan Cvijović Cvija, koji je zajedno s Teodorom na američkoj turneji, mnogo bolje prošao da je otišao sam, kao i prethodnog puta.

- Cviji je Teodora samo upropastila turneju. Posljednji put kad je bio u SAD je gorjelo, diskoteke su vrvjele od ljudi - komentar je na društvenim mrežama.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.