x

bez blama

Teodora Džehverović progovorila o nastupu za vrijeme korone: To je najljepši momenat u 2020. godini!

Pjevačica Teodora Džehverović u emisiji Kontra šou koja se emituje na Kurir televiziji otkrila je kako se snašla za vrijeme pandemije.

- Bilo je jako teško, i dalje je. Stvarno mi je bilo teško da prevaziđem te periode, krenemo, stanemo. Ja sam navikla da dobijem povratnu informaciju, kad god izbacim pjesmu, zahvalna sam Bogu na tome što su hitovi, ja ne mogu u ovom trenutku da uživam u tome. Zaista je poenta da izađete na binu i shvatite da cijeli klub pjeva vašu pjesmu - shvatite da su svi došli samo zbog vas. Pregledi, trending to prođe. Žao mi je zbog svega što se desilo, ali nama pjevačima mnogo fali muzika, uskraćeni smo najviše od svih. Slažem se sa kolegama koji pričaju o tome - ispričala je Teodora.


Otkrila je šta joj najteže pada.

- Najgori mi je momenat kad me pitaju ljudi: “Ništa, je l’?” Vidiš. Ne znam ni kad će biti. Na kraju dana sam pozitivna, nadam se da će sve ovo što prije proći - rekla je ona.

O njenom nastupu u jeku pandemije dosta se pisalo i pričalo, a Teodora je sve objasnila:


- Sada kada je sve prošlo, razumijem ljude koji su pričali i pisali. Neko se pridržavao mjera, pa se pitao zašto. Rekla sam da nisam bila glavna i odgovorna. Krivo mi je što znam 10 ili 15 kolega koje su to veče radili i ništa. Nisam samo ja, poslije su krenuli na neke druge ljude, neki su ostali sačuvani. Hajde da pričamo o svima, ne želim da bilo koga otkrivam. To je možda najljepši momenat u 2020. godini, taj nastup ću vječno pamtiti. Bila je dobra energija, bili su mladi ljudi. Tada sam rekla: “Hajde, upaljači, blicevi, je l’ može?” Jedva čekam da se taj trenutak ponovi - rekla je Teodora u emsiji Kontra šou.

.

.

.

.

.

..

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.