x

Teška bolest se vratila: Lepa Brena mora na hitnu operaciju!

Pjevačica Lepa Brena 1992. godine povrijedila je nogu prilikom udarca, a kako ističe, u posljednjih godinu dana vratile su joj se stare tegobe i sad je čeka operacija.

Naime, sin Lepe Brene, Stefan Živojinović, ispričao je kako je došlo do ove njene povrede i istakao da je trajno rješenje ponovna operacija.

"Kad sam bio beba, u dupku sam krenuo niz stepenice s prvog sprata, a Brena je istrčala iz kupatila i skočila da me pridrži da se ne skotrljam. Tada joj se koljeno od udarca potpuno otvorilo! Bilo je jezivo. Ona je mene spasla i sebe unakazila za cijeli život. Trajno rješenje jeste ponovna operacija", istakao je on, a prenose beogradski mediji pisanje Sveta.


Brena je potvrdila da ima ovaj problem, ali i da joj terapija ljekara za sada pomaže da odloži operaciju još neko vrijeme.

"Problem sa lijevim kolenom pojavio mi se ponovo u posljednjih godinu dana. Primila sam pet injekcija direktno u koljeno i u naredni mjesec dana treba da napravimo opet magnentnu rezonancu kako bismo vidjeli da li se obnovila hrskavica. Sada sam sretna jer trenutno nemam bolova", rekla je pjevačica.

"O ovome govorim javno jer tu nema šta da se krije i ja volim da podijelim sa ljudima moje iskustvo. Svi smo ljudi od krvi i mesa", dodala je pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


KREDITNA PONUDA U 72 SATA Za sve vaše potrebe za kreditima, ili finansiranje vaših projekata, nekretnina kontakt: [email protected] o m whartsapp: +33601256710