x

Odletjeli u kanal

Težak sudar na Ibarskoj magistrali: Ekipu TV serijala Kuća od srca vatrogasci izvlačili iz smrskanog kamioneta!

LAĐEVCI - U saobraćajnom udesu kamiona i kamioneta koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u petak, oko 11 sati, u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, na dionici puta Kraljevo - Preljina, teško su povrijeđene dvije osobe i pričinjena je značajna materijalna šteta.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je kamion „skanija“, prokupačke registracije, krećući se prema Kraljevu, naletio na kamionet „fijat“ beogradske registracije u kojem se nalazio dio ekipe poznatog televizijskog serijala „Kuća od srca“, a koji je pokušao da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza, pišu Novosti.


Od siline udarca kamionet je bukvalno odletio u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena.

Teško povrijeđene muškarca i ženu iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su potom sanitetom preveženi u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu.


Zbog udesa i uviđaja saobraćaj se na ovoj dionici Ibarske magistrale odvijao naizmjenično jednom kolovoznom trakom, a više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

.

.

.

.

.

Izvor: novosti

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.