x

#kadteljubavpogodi

The Athlete’s Foot! -20% popusta povodom Dana zaljubljenih

The Athlete’s Foot je pripremio posebnu akciju povodom Dana zaljubljenih, koja pogađa ravno u srce ljubitelja sportske mode. Od 8. Do 14. februara, očekuje vas -20% popusta na artikle po redovnim cijenama, a tu su i drugi popusti na kolekcije iz prethodne sezone.

Ako ste #sneakerlover, onda ste romantici zaljubljeni u život, urbane modne komade i najnovije modele patika, koji su upravo stigli. U TAF ponudi ćete pronaći najširi izbor sportom inspirirane obuće i odjeće najvećih svjetskih brendova Nike, Adidas, Reebok, Puma, Sprayground, Vans i još mnogo drugih.

Ljubav na prvi pogled! Pokloni voljenoj osobi (to možeš biti i ti!), omiljeni par patika ili trendy trenerku, ruksak ili kapu!


VIŠE O TAF-u

The Athlete's Foot je street style odredište duboko ukorijenjeno u sportu. TAF je poznat kao jedan od svjetskih lidera u kreiranju sportskog stila, održavajući svoje bogato naslijeđe kroz trendove i tehnologije bliske novim generacijama.

Baština ovog brenda je ukorijenjena duboko u američkoj sneaker kulturi. Prva TAF trgovina otvorena je 1971. godine u Pittsburghu u Pensilvaniji, a danas je lanac od 560 trgovina prisutan u preko 30 zemalja svijeta.


Prva TAF trgovina u BiH je otvorena u decembru 2020. i nalazi se u Bingo City Centru Sarajevo. Zahvaljujući webshopu www.taf.ba, kompletna zaliha TAF-a u BiH kupcima je dostupna je u cijeloj zemlji.

Posjetite TAF trgovinu i uvjerite se zašto je najbolja #sneakers destinacija!

The Athlete’s Foot BH pratite i na njihovoj službenoj Facebook stranici, Instagram profilu i TikTok-u. Javi nam šta se dogodi #kadteljubavpogodi!



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.