x

Ti sama za sebe kažeš da si KOPILE! Kija i Sloba se užasno posvađali nakon informacije da je njegova majka zbog nje završila u bolnici! (VIDEO)

Prethodne noći Luna Đogani otkrila je da je razlog zbog kog se Sloba Radanović udaljio od Kije Kockar taj što mu je Mina Vrbaški prenijela informaciju iz spoljnog svijeta koja je pogodila i nju i njega. Kako je Sloba potom otkrio, radi se o tome da je njegova majka Draginja usljed stresa zbog konstantnih Slobinih svađa završila u bolnici, a pjevač je zaključio da to jedino može biti zbog svađa sa Kristinom.

Kada je to čula Kija je "skočila" i počela je neviđena svađa među njima!

- Evo ja ću se izviniti Slobodanu što ja njega napadam. Ja ne vidim kako sam ja doprinijela tome da tvoja majka završi u bolnici... - rekla je Kija.

- Zato što pričaš neistine o meni za koje i sama znaš da nisu istina - odgovorio je.

- Ja sam doživjela da tvoja majka, kada sam prvi put bila ovdje na par sati, meni kaže da sam ja ponizila njih. Ja sam pitala zbog čega, samo sam došla i odbranila svog muža vjerujući da je on i dalje moj muž i da me voli. Njegova majka je meni rekla da sam ja ponizila njih, a ja sam pitala zar nije on to uradio jer ja nisam ništa loše uradila. Drago mi je što sam to učinila i ponovo bih to učinila, nije problem, a tad sam već uvidjela da sam očigledno ja za sve kriva. Ali sigurno nisam kriva zato što je žena završila u bolnici. Ja nisam ta koja je sve prva započela, moramo da budemo objektivni. Jako je ružno da se to prebacuje na mene. Ne kažem, za svađu je potrebno dvoje, ali ne može da se prebacuje na mene jer pogledajmo korijen odakle je to krenulo. Niko ne pita kako je mojoj mami kad gleda kako mene kao žensko ovdje svi napadaju - rekla je Kija.

- Ali ti daješ povoda da te napadaju! Ideš okolo naokolo i ništa ne kažeš, kao i uvijek. Kaži u centar jednom! - rekao je.

- U centar govorim! Očigledno ti ne odgovara ono što govorim. Nisam ja ta koja je započela ovo, nego ti. Niko ne pita kako je bilo mojoj mami dok je gledala šta ti meni radiš dok sam ja bila kod kuće, to niko nije pitao! - rekla je.

- Niko ni mene ne pita kako mi je bilo pet godina! - odbrusio je.

- Mene krive ljudi što je njegova majka u bolnici - rekla je Kija.

- Ne, ne! Moja majka je u bolnici zato što se iznervirala, ja neću da dozvolim da se to više događa! - rekao je.

- Nije problem, ja ću da se sklonim - rekla je.

- Ne moraš, ja sam se sklonio!

- Ne možeš ti meni da govoriš da si se razočarao u mene jer je tvoja majka u bolnici - rekla je.

- Kad sam ja to izgovorio?! - pitao je.

- Luna je izgovorila - odgovorio je.

- Ja nemam šta u tebe više da se razočaram! Ja sam razočaran u sebe što sam bio sa tobom pet godina! - rekao je.

- Mojoj majci nije bilo svejedno kad su tvoji pričali da sam ja kopile! Ne znaš da kažeš svojim roditeljima kad kažu da sam ja kopile!

- Ti i sama kažeš da si kopile, šta pričaš bre ti?! Ti ne poštuješ nikoga! Pet godina moje roditelje nisi poštovala i sad očekuješ poštovanje! - vikao je Sloba.

Kada je Kija rekla da Sloba treba da počne od svog oca koji je njoj po ulasku u Zadrugu rekao: "M*š u pi*ku materinu!", Sloba je rekao:

- Pa ti prva njemu prilaziš i kažeš "Ja sam Kristina"! Pa i trebao je da te otjera u pi*ku materinu! - urlali su jedno na drugo.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.