x

Ti si džukac, od prvog dana te smatram debilom! Miki brutalno izvrijeđao Baneta, pa u bijesu otkrio kako je došlo do s*ksa sa Nadeždom!

Nakon što je izašlo na vidjelo to da su Miki i Nadežda imali s*ks, i to u više navrata, Đuričić i Bane ozbiljno su se posvađali. Kako je prije nekoliko dana i sam rekao, Baneta je najviše pogodilo to što ga je Miki gledao u oči i lagao, a danas su njih dvojica rekli jedan drugom sve što su imali.

Miki se prvo žalio Milanu Miloševiću na Baneta, a zasmetalo mu je što je Bane rekao da će okačiti na Instagram: "Oprostite mi moju ružnu prošlost".

- On ne zna koji broj patika nosi, taj nešto da govori nekome?! Ja sam sad nešto razmišljao i vraćam film... Jesi htio u Amidži šou? Je l' te prvi put odvela Nadežda? Ja krenuo da pi*am i sreo Nadeždu, i rekao: "Ajde, Nadežda, da se po'vatamo", i došlo do s*ksa. Ja sam krenuo da pi*am i odveo sam te u Amidži šou, šta hoćeš? Ti da se u*ereš u gaće, nećeš dalje maći! Nervira me to njegovo kao bahato... - pričao je Miki.

A onda im se i Bane pridružio kada je čuo šta Miki priča.

- Nadežda slobodna žena, ja slobodan... Vraćam film koliki si ti džukac. Ja sam za Uskrs krenuo da pi*am i rekao Nadeždi: "Ajde da se pohvatamo, znači od mog pi*anja se desilo... Ja sam zanimljiv, a ti si neko ko je konj! Ti ne znaš vic da ispričaš! - vikao je Miki na Baneta.

- Ja sam rekao da je trebalo samo da znam - prokomentarisao je Bane, ali nije mogao doći do riječi od Đuričića.


- Ne moraš ti ništa da znaš, ja te smatram debilom od prvog dana! Kad si rekao da si stvorio Dženana Lončarevića... Glumiš mangupa, bijednik si kao i ja! Šta ćeš raditi ako produkcija odluči da ti naplati sve kazne, to je pola miliona dinara, odakle tebi, odakle i meni?! Ja i ti smo isti. Druže, treba ta nesrećna Nadežda nas dvojicu da okači, mene sa 120 kila i 40 i kusur godina, i tebe tako nesretnog prevaranta, da okači i kaže: "Oprostite mi ružnu prošlost". Ta žena ima talenat, ti i ja nemamo ništa. I ja se lažno ne predstavljam, za razliku od tebe! - rekao je Miki.

Đuričić je Čolaku rekao i da je nebitan, a kao primjer je naveo to što, kada su pozvali frizera da Banetu napravi frizuru, momak je rekao: "Ko je Bane Čolak?".


 (Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.