x

Tipovi muškaraca kojih bi žene trebalo da zaobiđu

Ukoliko ste slobodni, vjerovatno razmišljate kakav bi mogao da bude muškarac s kojim ćete započeti novu vezu.

Bez obzira na to da li ste već neko vrijeme sami, ili ste solo tek odnedavno, postoje stvari koje bi trebalo da imate na umu pri izboru novog dečka.

Naime, određene muškarce bi apsolutno trebalo da izbjegavate. A zašto? Zato što smo sigurni da ne želite da vam srce ponovo bude slomljeno.

Naravno, takve muškarce je potrebno prepoznati, a evo nekoliko smjernica.


Emocionalno oštećen

Sasvim je realno i može se očekivati da ćete sresti muškarca kom je neka djevojka prije vas slomila srce. Ali ono što vam ne treba jeste onaj tip koji ne želi da njegovo srce bude zaliječeno. On zapravo uživa u tome da pati i da nikog ne pušta da mu priđe. Voli da se trudite oko njega i da vas stalno gura od sebe. S ovakvim tipom samo ćete gubiti dragocjeno vrijeme.

Sport voli više od vas

Većina muškaraca će u nekom trenutku otkriti svojoj voljenoj ljubav koju gaji prema sportu. I to je sasvim u redu. Međutim, ako je vašem muškarcu sport na prvom mjestu, i ako nije tu za vas u trenutku kada vam zaista treba, jer je utakmica na TV-u, jednostavno ga zaobiđite. Nije vrijedan truda.


Sklon je analizama

Ovaj tip u najmanju ruku sebe posmatra kao Frojda. On analizira svaki vaš pokret, rečenicu i misli. Na osnovu izbora sladoleda on zaključuje kakva ste ličnost. Ono što će ga odati je samozadovoljavajući osmijeh i pokušaj da vam "prilijepi" neku etiketu. Najgore od svega je to što će ovakav tip pokušati da vas "popravi".

Previše zgodan

Sigurni smo da znate na kakve muškarce mislimo. Takav muškarac je sposoban da vas, pored vašeg najvećeg truda da izgledate lijepo, navede da se pored njega osjećate kao ružno pače. Njegovi pokreti kojima popravlja svoju kosu, pazi da ne ufleka košulju dok ste na sastanku, ima besprekorno čiste patike odaće ga i signalizirati vam da treba da pobjegnete što dalje. Ne treba vam ni u kom slučaju muškarac s nježnijom kožom od vaše.


(24sedam)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.