x

To kućne pomoćnice rade umjesto nje: Komšije komentarisale Jovanu Joksimović!

Jovana i Željko Joksimović nedavno su se preselili u elitni dio prijestonice, iz stana u kuću, i bez obzira na to što još nisu bili u prilici da se združe sa novim komšilukom, oni su očarani time što poznati par sada živi kraj njih.

- Željka viđam skoro svakog jutra, tačan je kao švajcarski sat, uvijek izlazi iz kuće u isto vrijeme, između 8 i 8.30. Vozi neka crna, skupa kola i uvijek je sređen kada ide napolje, tip-top. Međutim, sa njim nisam stigla zvanično ni da se upoznam, a sa Jovanom jesam - ispričala je izvjesna Jovanka pa dodala da je voditeljka opuštena i da je samo na televiziji viđa našminkanu.

- Od kada su se doselili, nekoliko puta sam popričala sa njom. Uvijek se lijepo javi, nasmijana je i veoma spontana. Kada je kod kuće, stalno je sa djecom. Često budu u dvorištu, igraju se... Ma preslatki su. Ona trči s njima, vrište, skaču, prava srećna porodica. Tada je u opuštenom izdanju, nosi vezanu kosu, nema šminku, veoma je prirodna. Na televiziji je prelijepa, a vjerujte mi, uživo je još ljepša - tvrdi prva komšinica Joksimovića, koja je potvrdila priče da je par kupio kuću od Ivane Mišković i Gorana Karića.


Joksimovići su godinama živjeli u stanu na Vračaru, koji je u Željkovom vlasništvu još od prije nego što mu je Jovana postala žena. Kada su odlučili da kupe kuću, odluka je pala da se presele u elitni dio. Domaći mediji navodili su da ih je ovaj porodični dom koštao 2,5 miliona eura.


- Ovdje je godinama živjela Ivana, oni su bili super komšije. Prijatni i veoma druželjubivi ljudi. Ne znam zašto su se odselili poslije toliko godina, ali priča se da su im trebale pare, pa su prodali kuću - zaključila je Jovanka.


Dok jedni imaju samo lijepe riječi za Joksimoviće, komšija koji živi blizu pjevača i voditeljke ne može da vjeruje da se oko njih diže tolika prašina.

- Zašto su vam oni toliko bitni? Pa on je samo pjevač, a ona neka voditeljka, naš narod ima mnogo bitnijih ljudi od njih. Pa nije taj Željko Nikola Tesla - bijesno je rekao gospodin, koji uopšte nije srećan što živi blizu popularne voditeljke i muzičara.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.