x

SVE JE BILO BLOKIRANO

To mjesto je baksuzno! Radnici iz kafića na Adi Huji šokirani prizorom koji su vidjeli: Bilo je mučno gledati kako izvlače tijelo!

Tijelo mlađeg muškarca nađeno je jutros kod Ade Huje, a vizuelnim pregledom utvrđena je velika podudarnost sa nestalim Matejom Perišem.

U blizini mjesta gdje je nađeno tijelo Mateja Periša iz Splita nalazi se nekoliko kafića, čiji su radnici rekli za Kurir da su neposredno poslije dolaska na posao vidjeli veliku gužvu i da su kolone policijskih auta samo prolazile ka tom dijelu Ade Huje.


- Sve je bilo blokirano, a kasnije smo saznali iz medija da je nakon toliko vremena nađen taj mladić iz Splita. Strašno kako je na kraju završio. Mi smo mislili da je možda uspio da preživi - kaže jedan od zaposlenih dok drugi kaže da je on nađen baš na istom mjestu gdje su stradali i mladi koji su sletjeli autom prije mnogo godina u Dunav.


- To mjesto kao da je baksuzno. Tad poginuli klinci, a sad izvukli mladića. Kažu da je bilo baš mučno vidjeti ga kad su ga izvukli iz Dunava. Tuga, ali eto makar njegovi roditelji više nisu u agoniji gdje je on.

.


.

.

..

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.