Tomcraft i Bang La Decks na „Vivia Run&More Weekend“ festivalu i 4. Banjalučkom m:tel polumaratonu!

12.05.2018 20:00

Tomcraft i Bang La Decks zvijezde su završne noći „Vivia Run&More Weekend“ festivala, koja će biti održana u subotu, 12. maja od 20 časova na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Jedinstvenu energiju dobrog elektronskog zvuka na „Vivia Run&More Weekend“ festival donose partneri ovogodišnjeg Banjalučkog polumaratona – organizatori Nektar Fresh Wave festivala. Banjalučka pivara kao sponzor Fresh Wave festivala, ali i trke zadovoljstva – Nektar Fun Run, pobrinula se da publika u Banjaluci ove godine doživi „sve boje zabave“.

Polumaratonska groznica subotnje večeri počinje u 20 časova nastupom misterioznog dua Bang La Decks, prepoznatljivog po house stilu sa primjesama tradicionalne grčke muzike. Riječ je o dvojici producenata i DJ-eva, koji na nastupe dolaze pod maskama, a iako svoj identitet kriju od očiju javnosti, njihovi hitovi, kao što su: "Aide", "Zouka", "Utopia" i "Kuedon", veoma su prepoznatljivi na evropskim top listama sa ukupno oko 24 miliona pregleda na YouTube-u.

Party ispunjen dobrim zvukom nastavlja se već u 22 časa kada će na main stage-u tvrđave Kastel nastupiti jedan od starosjedilaca na svjetskoj DJ sceni, njemački producent i DJ Thomas Brückner, poznatiji kao DJ Tomcraft. U njegovim hitovima poput „Loneliness“, „Tell Mummy“ i „Silence“ banjalučka publika moći će da uživa do 1 sat iza ponoći.

Ovogodišnje sedmo po redu izdanje Nektar Fresh Wave festivala, koje je zakazano od 9. do 11. avgusta, dovodi u Banjaluku osam internacionalnih zvijezda. Slogan ovogodišnjeg festivala je „Prigrli univerzum“, a odličan uvod u novu dimenziju zabave svakako će biti završni party „Vivia Run&More Weekend“ festivala.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.