x

crnogorac iskren

Tomović i Janjuš su prazni ljudi! Mensur bez dlake na jeziku: Između Stanije i mene bi možda bilo nešto više od drugarstva!

Mensur Ajdarpašić atraktivni je Crnogorac, koji je pobrao simpatije velikog dijela publike, te opravdao treće mjesto u prošloj sezoni "Zadruge". Otkrio je i zašto Vladimira Tomovića žali, te kako je ostvario kontakt sa Stanijom Dobrojević.

Da li ti je ponašanje Vladimira Tomovića prema djevojkama u "Zadruzi 4" očekivano, kada uzmemo u obzir muvanje velikog broja njih, kao i njegova miješanja u tuđe veze?

- To je njegova standardna priča kroz rijaliti, svake sezone radi isto. Nikada ništa ne mijenja, to je, jednostavno, on, a napolju nije ništa bolji. Meni je njega iskreno žao, volio bih da se pronađe negdje, ipak je ušao u neke ozbiljne godine. Već je došlo vrijeme kada bi trebalo da nađe svoju sreću i da bude ostvaren kao čovjek. Vidim da tamo rastavlja veze i mogu reći da je on manipulator, ozbiljan je igrač. Mislim da je njegovo vrijeme prošlo, a on ne bira ni sredstva ni način da dođe do nečega. Do prošle sezone i mog ulaska smatrali su ga alfa mužjakom, a smatram da je on već pao. Pala mu je ta titula i prije "Zadruge 3", samo što nije imao ko da mu to objasni. Mnogo je loše nekoga spuštati i potcjenjivati da bi sebe uzdigao. To su mnogo loši ljudi, globalno gledano, nevezano samo za njega.


Misliš na to da je već trebalo da se oženi?

- Pa ne znam sad u kakvom smjeru ide njegovo razmišljanje i kuda ga vodi, ozbiljne su to godine, skoro 40 godina, nije malo, a sad baš i ne vodim računa o tome šta on radi u rijalitiju. 

Šta misliš o njegovom izboru Stanije za djevojku?

- Svako ima pravo na svoj izbor, nemam ništa protiv Stanije niti protiv njegove veze sa Stanijom, samo što mislim da Stanija s njim ne bi dugo izdržala. Šta me briga, neka radi šta god hoće, nije to moja stvar. Oni sada nisu u vezi i Vladimir tu pokušava da ostane u dobrim odnosima s njom jer mu to treba. Ima on svoju podršku, ali očigledno je da mu treba još nešto čime će se baviti u rijalitiju i to javnost očekuje i voli da vidi. On se zaljubio u svaku s kojom je bio, ne sumnjam da je nju volio, kao i Minu Vrbaški, da se ne lažemo. 


Spomenuo si da bi se družio sa Stanijom, kakve ona to kvalitete posjeduje?

- Ja ne mogu da pričam o Stanijinim kvalitetima zato što Staniju lično ne poznajem. Bili smo nekoliko puta u kontaktu oko neke poslovne saradnje, pregovarali smo u vezi sa jednim salonom. Pitala me je da li ulazim u "Zadrugu 4", ništa specijalno. Mi smo bili u kontaktu jedno vrijeme. Razmijenili smo nekoliko porukica, ne znam kakva je kao osoba. Naravno, nije nikakav problem da se družimo. Družio sam se i sa gorima (smijeh). Naše drugarstvo ne bi bilo rijaliti-drugarstvo poput Janjuša i pojedinaca, Vladimira i te fore. To su prazni ljudi. Imali bismo pravo drugarstvo, a sad, da li bi to preraslo u nešto više, stvarno nisam siguran. Možda.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.