x

Tomović opet napao Gagija, nije birao riječi: Kad prestanu da te podržavaju Lunini fanovi, kupi se odavde kao posljednja kanta g.vana!

Vladimir Tomović je posljednji iznio svoje mišljenje o najzavidnijoj osobi u Bijeloj kući. On je ovu priliku iskoristio kako bi prozvao Gagija Đoganija, koji je njemu dodijelio titulu najzavidnije osobe u Bijeloj kući.

Đogani nije želio sukob, pa nije odgovarao Tomoviću, već je spustio glavu i samo slušao.

- Što se tiče malog Reljića koji me je nominovao, u pravu je kada su u pitanju žene. Što se tiče drugog čovjeka, ako čovjekom mogu da ga nazovem. Ja ljubomoran nisam. Danas nije bila tema zavisnost od koje si se ti liječio godinima. Ti se time ponosiš, umjesto da se stidiš. Kada neko zapadne u teške trenutke, on treba da radi, da radom neke stvari prebrodi. Ti treba da se pokriješ ušima, i da ćutiš ovdje dok te drže kćerkini fanovi. Kad prestanu da te podržavaju, treba da se kao posljednja kanta g*vana pokupiš odavde. Zavidim Stefanu Kariću, Mirku Gavriću i Kendiju, jer su stabilni, a ja to nisam. Ovdje je najzavidnija osoba Mima koja zavidi na najdivnijem glasu koji ovdje ima Milan Petković, to dokazuje i njena nominacija - izjasnio se Tomović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.