x

očitao lekciju

Tomović surov prema Kenanu: Ti si najbezdušniji, umjesto da žališ oca, bio si po kafićima!

Zadrugari su birali najbezdušniju osobu. Nakon komentara većine zadrugara, na red je došao i naredni.

- Car, Marija i Vladimir Tomović - rekao je Kenan.

- Što se mene tiče, pokazao sam dušu u par navrata, i tada sam pokazao suze, i da se srce cijepa, ali i tu dušu za koju ne znamo šta je. Ja sam osoba koja može da se navede kao bezdušna, kada bih nekim svojim djelom ili nedjelom učinio ili natjerao voljenim osobama suze na oči napolje - započeo je Tomović.


- Drago mi je što me je samo Kenan naveo, za Zerinu se ne vezujem, niti je ne računam. Prvo ću da navedem Kenaana, ne želeći da otvaram bolne rane. Sve me zaboljelo, kada sma čuo da si ti, umjesto da ožališ, bio po kafićima, i držao lajvove po instagramu. Ne bih te naveo, da ti nisi mene. Druga osoba je Maja Marković iz istih razloga - dodao je Vladimir, pa se dotakao Miljane:


- Ona se godinu dana čupala za kosu kada je bila prošle godine na kiretaži, i ja sam rekao da ne mogu da ja navedem, ja sam vidio isto pokajanje. Maju Marković ću navesti zbog jedne stvari, a to je zato što nije primjerna, jer je uradila nešto u trenucima kada su ljudi na informaciju Bore Santane, kada je rekao da je otišao da da gas i da produva glavu, mogla si da pokažeš malo duše, a ti si bila malo hladna i kao bez imalo duše - rekao je Vladimir.


- Ja sam plakala i bilo mi je loše , ispada kao da se nisam kajala, a jesam - rekla je Maja.

Filipa su svi naveli, ali Mona Vrbaški je neke stvari izazvala u njemu. Filipove suze su obična voda, ako nju on večeras opet bude natakao na onu stvar - dodao je Tomović.

- Nisi to sebi smio da dozvoliš , ja ne navodim tebe Care, nego Minu- rekao je Vladimir.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.