x

TENIS

Toni Nadal o Đokoviću: Nikada neće biti voljen kao Rodžer i Rafa

Novak je osvajanjem Australijan opena izjednačio rekord Nadala po broju Gren slem titula, i obojica sada imaju po 22


Toni Nadal, stric i nekadašnji trener Rafaela Nadala, govorio je o odnosu Novaka Đokovića sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom (Roger), kao i razloge zašto ga određeni dio navijača ne voli i navijaju protiv njega na velikim turnirima.

Đoković je osvajanjem Australijan opena izjednačio rekord Nadala po broju Gren slem titula, i obojica sada imaju po 22 najveće titule u tenisu.

Ipak, od strica Tonija stigla je i nedavna izjava da se njegove povrede stalno dovode u pitanje za razliku od “nekih drugih”.

- Nisam po prirodi sumnjičav, ali to neki drugi shvatam da se odnosi na Rafaela, jedinom drugom povrijeđenom igraču koji je bio na listi favorita za osvajanje titule”, izjavio je Nadal za “El Pais”.

Ipak, ističe da ima zaista dobar odnos sa Novakom.

- Imam veoma dobar odnos sa njim. Uz to što je veliki šampion, on je oduvijek imao dobar odnos sa mnom - kaže Toni.

Smatra da će ipak zauvijek ostati po jednoj stvari iza Rodžera i Rafe.

- Mislim da je problem bio u tome što je on stupio na scenu kada je već bilo jasno rivalstvo između Federera i Nadala i ljudima se dopadala ta borba.

Smatram da mu nikad nije uspjelo da bude voljen kao oni, a uz to je i njegovo ponašanje na terenu ponekad bilo malo komplikovano - zaključio je Toni Nadal.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.