x

Top destinacije za oporavak tijela i duha

Prema preporuci svjetskih veb-stranica, ovo su najpopularnije destinacije za oporavaka tijela, ali i duha.

Prema preporuci svjetskih veb-stranica, ovo su najpopularnije destinacije za oporavaka tijela, ali i duha. Oni koji ih sebi mogu priuštiti sigurno će uživati, a većina koja ne može možda će se naći u nekoj lokalnoj varijanti.
Joga utočište, Nikaragva
Smješten na samoj obali, ovaj raj je idealan za odmor s porodicom i prijateljima. Sastoji se od nekoliko bungalova, gostima su na raspolaganju lični maser i kuhar, a redovno se održavaju joga sesije i akupunkture. Sve ovo vam se nudi uz nevjerovatan pogled na obalu Kosta Dulse. Iznajmljivanje bungalova je 52 funte za noć.
Gostima su u ponudi, uz dodatnu cijenu, i surfanje, jahanje, te razne relaksacione aktivnosti.

Eko-luksuzna vila na Tajlandu
Ova vila ima predivan pogled, kao i bazen koji se stapa s horizontom, tako da je uživanje prvo što pomislite kada kročite ovdje. Naravno, luksuz ima i cijenu, pa iznajmljivanje vile košta 380 funti za noć. Vilu je dizajnirao nagrađivani arhitekta, a u blizini ima veliki broj sadržaja koje gosti mogu isprobati i svoj odmor učiniti nezaboravnim. To podrazumijeva i profesionalnu thai masažu, koja preporađa dušu i tijelo.
Vila je tako izgrađena da se more vidi iz skoro svake prostorije.

Odmaralište u Nju Saut Velsu
Jedinstveno odmaralište na obali okeana je idealno za odmor daleko od svega. Nalazi se u Nju Saut Velsu i jedno je od najpopularnijih u Australiji.
Okruženi predivnim drvećem i nedirnutom prirodom, gosti ovdje mogu plivati, šetati, surfati, ali i posmatrati kitove.
Smještaj je u studio stanovima, a sobe su svijetle i prozračne, jer se zapravo i mogu otvoriti tako da imate osjećaj da spavate napolju.
Cijena smještaja je 102 funte za noć.

(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.