x

Topalko doživio nervni slom: Popio sam dva lijeka za smirenje! Pjevač neutješan zbog ovoga! (Foto)

Milan Topalović Topalko posljednjih dana veoma je nervozan jer su mu majstori upropastili brod. Naime, pjevač je plovilo odvezao u marinu u Obrenovcu i na povjerenje ostavio svog vodenog mezimca na remont, a kad je došao da ga preuzme, zatekao je havariju - koroziju na brodu i uništen enterijer.

Pjevač još ne može da prebrodi stres koji je doživio zbog loših i neprofesionalnih majstora.

- Želim da kažem svim kolegama, prijateljima i ljudima kojima su plovilo i voda sve u životu da ako hoće da im se zgadi život, otjeraju svoje voljeno plovilo u marinu na Ostružnici kod Mraovca na remont i farbanje. Toliko nemara i neodgovornosti nisam vidio za 43 godine svog života.


Pored moje ljubaznosti i molbe da ga srede najbolje što umiju jer ne pitam za cijenu, tako su se ponijeli - počinje priču pjevač, još ogorčen zbog svega što se desilo.

- Moj tek ofarbani brod je poslije tri dana pustio koroziju, iako je prije toga bio kao nov. Sve sam uredno platio i veoma sam razočaran što su mi upropastili brod. Prije farbanja nisu zaštitili unutrašnjost pa je drveni enterijer upropašten farbom i sada i to moram da mijenjam. Vratiću ja brod u željeno stanje jer on mi je sve moje kad siđem s bine. Moj odmor, moja ljubav, moj život.


- Popio sam dva lijeka za smirenje kad sam ga vidio tako oštećenog. Teško mi je palo. Samo mi koji smo na vodi znamo koliko volimo nautiku i vodu - nastavlja Topalko, koji dodaje da ništa ne može da nadomjesti njegov nemir.

- Tri mjeseca sam čekao da majstori završe posao a sada umjesto uživanja osjećam duševni nemir koji ne može da se smiri nikakvim novcem. Ima tu mnogo ulaganja koje sam naknadno otkrio.


Takođe, ne znam koliko će me koštati to što je i unutrašnjost upropaštena, ali opet kažem, novac mi je nebitan, samo da se sve vrati u normalno stanje. Imam plovilo koje stoji neupotrebljivo u marini. Umjesto da uživam u njemu i da plovim, ja iznova moram da jurim majstore. Poenta je u neodgovornosti i traljavosti ljudi kojima sam povjerio svoje blago. Njihova nekvalitetna usluga me je koštala mnogo. Ne želim nikome ovako nešto. Veoma je važno da kad vam neko povjeri vozilo, plovilo, ili šta god, da se to uradi kako treba, da mušterija bude zadovoljna - zaključio je pjevač.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.