x

tajna veza

Topalkova kćerka u vezi sa OŽENJENIM FUDBALEROM!

Kćerka poznatog folk pjevača Milana Topalovića Topalka Helena Topalović (20) zavela je hrvatskog fudbalera Marka Iharoša (21), sa kojim već dva mjeseca uživa u tajnoj vezi, otkriva Srpski telegraf. Naime, razlog što lijepa Topalkova kći i hrvatski fudbaler kriju ljubav, kako saznajemo, leži u tome što je on još uvijek u zakonitom braku.

Mediji su došli u posjed njihovih zajedničkih fotografija na kojima novopečeni par razmjenjuje nježnosti, a izvor blizak paru tvrdi da su Helena i Marko do ušiju zaljubljeni i da je samo pitanje dana kada će se reprezentativac Hrvatske razvesti.

- Topalkova kćerka i Iharoš su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i varnice su odmah sijevnule. Nisu mogli da sakriju simpatije, a nakon samo nekoliko dana poznanstva stupili su i u vezu. Koliko su zaljubljeni, govori i činjenica da Marko zbog nje često dolazi iz Litvanije, gdje trenutno igra. Nedavno je bio u Beogradu samo da bi je gledao na reviji vjenčanica na kojoj je kao manekenka prošetala jedan od modela - govori upućeni izvor.

Kako dalje saznajemo, Marko je navodno podnio i zahtjev za razvod, a u prilog informacijama do kojih smo došli govori i činjenica da je sa društvene mreže Instagram obrisao sve fotografije sa suprugom.

U želji da provjerimo ove navode pozvali smo Milana i Helenu Topalović, ali ni ona, ni njen tata Topalko nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

S druge strane, hrvatski fudbaler je potvrdio da gaji emocije prema kćerki poznatog pjevača.

- Kako se vijesti brzo šire. Helena je jedna jako lijepa, nasmijana, spontana i opuštena cura. Ne bih više na tu temu - rekao je Marko Iharoš za Srpski telegraf.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.